Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anul' nu o sa mai am ce sa-ti doresc.
Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!
O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!
..sa stii in viata ce cauti, sa ai norocul de a obtine si de a pastra si sa-ti dai seama cand ai gasit... La multi ani!
...de ziua ta sa te simt inconjurat de prietenie, sa asculti muzica ta de suflet, sa lumineze orasul in jurul tau...
. ..sa te simti ca pasare in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata, sa simti ca esti tu cu adevarat...
Ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si... parale!
De ziua ta iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata!
Viata lunga
Mesaje si urari de Zi de nastere
Viata lunga, fericire, sanatate si iubire!
Cand o facem lata?
La Multi Ani inca o data, spune-mi, cand o facem lata?
Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii... si in timp ce scrii, zambeste! La multi ani!
De ziua ta m-am gandit la ceva grandios, magnific, spectaculos. Oricum nu costa nimic sa te gandesti!
Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin internet. Sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi unde e dragostea adevarata. La multi ani!
Simplu... dar de efect
E banal, dar nu ridicol... La Multi Ani!
Am cautat peste tot un cadou decent, dar nu am gasit nimic potrivit pentru o persoana atat de speciala ca tine! Accepta asadar acest gand bun insotit de un sincer "La Multi Ani"!
La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite.
Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!
La Multi Ani si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericit!
In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta!
Ma bucur ca ai mai crescut
Ma bucur ca ai mai crescut si iti urez un sincer "La Multi Ani"!
Iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!
Cu ocazia zilei de nastere noi iti dorim tot binele din lume si mult succes in toate! La Multi Ani!
De ziua ta iti ofer in dar inima mea, frumos impaturita in aceasta misiva care sa iti sopteasca tie ca te iubesc si te voi iubi mereu! La Multi Ani!
La Multi Ani, cu ocazia aniversarii, multa sanatate si bucurie. Sa fii fericit/a, dar si sa faci fericiti pe altii.Sa fii iubit/a, dar si sa raspandesti iubire in jurul tau. Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta si toate visele sa ti se impli
Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune.
De ziua ta vroiam sa-ti daruiesc un buchet de flori mare cit sufletul tau si frumos ca tine, dar nu am gasit asa ca o sa-ti spun doar "LA MULTI ANI!
ani au trecut
ani au trecut si am uitat ce frumoasa era viata, toti barbati se tineau canva cu speranta, ei an vis chiar de visau am ramas toti cu speranta
pentru mama...
Esti cel mai bun ce am pe lume
Azi, la implinirea celor... de ani, ai mai pus un trandafir in buchetul vietii. Eu iti doresc sa pui multi tandafiri de-acum inainte, sa fii vesel/a si sanatos/a si sa te bucuri de fiecare clipa pe care o traiesti. La multi ani!
Iti doresc din suflet viata sa-ti fie asemeni unui drum pe care sa te insoteasca adevaratii prieteni: DRAGOSTEA si OPTIMISMUL. LA MULTI ANI!
Sa fii fericita si frumoasa ca o zi de primavara, iar norocul sa te insoteasca mereu. La multi ani!
Iti doresc sa mergi pe un drum numit Viata, sa te impiedici de un ciob numit Noroc, sa cazi intr-o prapastie numita Fericire si sa culegi o floare numita Iubire. La Multi Ani!
Sper ca viata ta sa fie o cununa in care trandafirul iubirii si al fericirii sa se impleteasca armonios. La multi ani!
Un trandafir s-a atasat de buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet. La Multi Ani!
In aceasta zi frumoasa natura sa-ti zimbeasca, cei dragi sa te iubeasca, cei rai sa te ocoleasca. La multi ani!
Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!
Sanatate, fericire si multa multa bautturaa...
Ai mai urcat o treapta dintr-a vietii scara, eu iti doresc din suflet a 100 primavara, iar cand te vei uita-napoi pe treptele urcate, sa nu vezi urme de noroi, ci faptele curate. La multi ani!
De ziua ta de nastere iti doresc sanatate si noroc. Fiecare zi sa inceapa cu o bucurie, fiecare clipa sa iti aduca implinire. La multi ani!
Credeai ca am uitat de o zi atat de speciala precum nasterea ta? Iti trimit din tot sufletul acest mesaj de la multi ani si te asigur de prietenia mea vesnica!
Cunosti pe cineva caruia trebuie sa ii trimit un mesaj de La multi ani, vreo aniversare? Daca stii de ceva petreceri, anunta-ma, caci nu am mai mancat prajituri de mult si imi scade glicemia!
Iti doresc ca in fiecare an numarul de lumanari sa scada si numarul de petreceri, torturi si urari de La multi ani sa creasca!
Azi, e o zi deosebita pentru tine, pasesti pe o noua treapta a vietii.Eu iti doresc sa mergi vrednic pe drumul ei(al vietii), sa ai parte de sanatate, dragoste si nororc! LA MULTI ANI!
sau. daca sunteti din orase/tari diferite:
De ziua ta o lume ne desparte insa te simt aici chiar daca esti departe! Tot ceea ce iti doresti azi sa devina cu timpul realitate! La Multi Ani de la mare departare...
Elenastoica9 întreabă: