Heii :*. Pe mine m.a amuzat rau ) la momentul respetiv:
1. Eram la ora de sport cand a zis profu` sa iesim afara sa alergam de 50 de metri. Am iesit pe usa si cum mergeam, ma uitam in stanga mea si radeam cu o colega. Nu l.am vazut pe mecanic, care statea acolo aplecat cu fundul in sus la ceva [nici nu stiu ce facea asa in mijloc da mno )] si fara sa vreau am dat peste el, s.a rostogolit si a aterizat in fund. Iar eu am luat.o la fuga. ))
2. eram la gradinita cand educatoarea ne.a lasat singuri pentru un moment iar pe catedra era foarfeca. Fiind mica am inceput sa-mi tai parul. [doar putin din breton. mai mult n.am apucat ))].Iti dai seama ca imediat l.a sunat pe tata si i.a spus )).
dar a ta :*?
Pai, am mai multe, dar doar cateva mai tin minte:
eram in excursie cu cls(in a 3a) (acum sunt a 6a), si eram cu niste prietene coboram un fel de pajiste spre un lac mare...si din spatele nostru incep sa ne fugareasca vacile, dar faza super tare e ca eu eram langa lac, si astia fugeau spre mine, si m au daramat in apa, si langa mine era o vaca care facea 'mmuu' nu am sa uit niciodata
sau cateodata cand sunt in masina uit ca geamul este inchis, si dau cu capu
sau la scoala (noi suntem o clasa de nebuni) acum un an cand nu erau ore,(in ultimele saptamana) mai venea profesoara de servici pe scl sa ne zica sa tacem, si intr-o zi tin minte ca era una batrana, si ne zice sa tacem din gura, si un coleg de al nostru face; du-te dreeq!; SI a auzit si ea.
sau noi la geamuri avem pervaz...si astia de la mine din cls se tot urca acl, si s a rupt dar ne am speriat, pentru ca s a auzit tare...
sau cand eram in excursia (in a 4, am fost singura atunci) stateam in camera cu 3 nebune, mai fitoase, si cateodata, vroiam sa intram in camera baietilor sa jucam farse, dar intre noi si baieti era profesoara...
si eu eram ultima care trebuie sa treaca, si cand am trecut, ei inchisesera usa, si am dat cu capul in ea...sau seara cand ne faceam dus, ei veneau si se uitau la noi
si eu nu prea faceam dus seara, pentru ca stiam ce fac ei, dar o fata mai nebuna, m a trimis sa trag jaluzelele, si ea era in prosop. si aia au dat odata tare in geam de am sarit si eu si asta a cazut jos ,, sunt mult mai multe dar nu prea mai imi aduc aminte
Foarte frumos ). Fara sa te superi , funda :*?
Intr-o dimineata, am iesit din casa sa merg la cursuri... am pus mana si pe punga cu gunoi sa o arunc la ghena de langa bloc... dar, am uitat sa fac asta, si m-am trezit in metrou cu punga in mana Pff, si ce eleganta eram , am realizat ca este ceva in neregula cand niste baieti isi tot dadeau coate privind la punga mea prin care se vedeau toate resturile A fost jenant, nu pot sa uit asta