| ale97ioa a întrebat:

Care vrea id-ul de mess real a lui Miley Cyrus? Si sa stiti nu am nici cea mai mica intentie sa va mint! Daca il vreti sa stiti ca e vip_miss_miless! Aia care nu cred ca e Miley adevarat sa nu conmenteze!

Răspuns Câştigător
| Messyhair a răspuns:

BTW ale97ioa...Nu cred ca Miley si-ar face un id cu "vip"...

Si 2...esti un pic cam naiva.
In state vedetele nu folosesc yahoo messenger si id-ul gen @yahoo.com
Asa ca...esti cam prostuta...Mai documenteaza-te si eventual invata si engleza bine bine ca sa poti sta pe chat cu Miley.

7 răspunsuri:
| LNK a răspuns:

Frate ce oameni... de`a dreptul prosti straight face
In primul rand, cum a zis si Messyhair in SUA nu se foloseste foarte mult Yahoo si nu si-ar face un ID cu VIP adica... straight face
Si in al doilea rand, de ce crezi ca ti l-ar fi dat chiar tie? E doar un ID facut de tine si atat. Mai intri si pe Google Translate si esti Miley. straight face
Si daca voiai sa fraieresti pe cineva (si NU pe noi) trebuia sa te inregistrezi pe un site unde sunt obsedati de Miley si gata. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hellowww, toate proastele care ar vrea sa fie ca [si] copila aia rasfatata isi fac id-uri si se simt pline de ele cand astea ca tine ii dau add. gandeste-te pootin ca nu ar avea "yahoo" si in niciun caz "vip", eu inteleg ca nu e mare rock star dar nici cocalara n-o fi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe bune ea e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pffffffffflaughing
cate id'uri p'aicilaughing
ma intreb care o fi realullaughing
Nici unu` LOGIClaughing
Da prostii nostri...pardon-romanii nostri Credlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te d...cu id-ul tau de mess

| DeadRose15 a răspuns:

Da in america se foloseste live messenger...deci nu ne mai prostii ca "fanii" miley cyrus nu sia da id ei de invidie si oftik asa ca l-) te rog frumos studiazaaaaaaaaaaaaa

| ButterflyMiley a răspuns:

ID lui Miley este mileycyrus_pink40@yahoo.com