Sincer.cred ca conteaza.adica daca eu ma simt bine intr-o rochie, si vine X si imi zice ca arat ca un ardei umplut in ea, imedia ma simt aiurea.Si nu ma mai simt bine in ea, chiar daca e confortabila.Asa ca incerc sa ma imbrac in asa fel incat sa nu ma critice nimeni si sa ma simt bine. Iar in legatura cu comportamentul sau parerea altora despre gandirea mea.Nu imi pasa.asa sunt eu. unii ma accepta altii nu
Funda?
Salut, daca sunt pareri bune despre mine e super, dar daca sunt destul de rele e ca si cum "Eh...nu conteaza parerile celorlalti."Oricum asa e omul.
Pt mine parerea celorlati conteaza cel mai mult desi nu ar trebui. Daca intr-o zi port un tricou care mi se pare dragut iar ceilalti spun ca imi vine oribil eu ii cred pe cuvant. Poate ei spun unele lucruri din gelozie.dar.stiu ca cel mai mult conteaza parerea mea, nu a celor din jur.
Zero... atat timp cat vine d la alte persoane (in zero ala sunt 3 persoane d a caror parere tin cont, dar subliniez ca nu ma influenteaza ) Stiu ceea ce imi doresc si lupt pentru aceasta
Buna.Parerea celorlatii pentru mine conteaza 50%, si sincer pana acum ma, u ajutat foarte mult, intotdeauna trebuie sa stii si parerea celorlati di jurul tau si apoi sa cantaresti bine si sa iei o decizie buna. pup dolche