anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cati dintre voi ati avut macar odata in viata ganduri sinucigase si de ce? cum ati scapat de ele? fiti sinceri.

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cand am citit Bacovia. El a fost tatal emonistilor."Amurg violet" m-a marcat. I-am facut un comentariu, fix ce impresii mi-a creat si cand am citit paginile dupa vreo doua luni mi-am dat seama ca mi-a marcat mentalitatea nitel.Sunt un personaj de o lasitate patetica si n-as putea niciodata sa ma sinucid

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu am avut niciodata si nici nu vreau sa amwinking
viata e frumoasa si trebuie traita!

pa, pa.

| Alle_1389 a răspuns:

. Si eu ma gandesc sa mor cateodata caci acum mi-am pierdut prietena in care aveamm cea mai mare incredere si tineam cel mai mult la ea, dae nimeni nu ma sustinea ba chiar imi ziceau "asa`ti trebuie noi ti-am zis s`o lasi da` uh nu`"...In fine:. Dar eu acum ma gandesc :de ce sa le fac eu lor pe plac dac` ei n`au stiut sa ma pretuiasca sa-i fac sa planga dupa mine, sa nu le fac o bucurie sa scape de mine, mai bine le fac in ciudacam`i traiesc viata la maxim si nu`mi pasa de nimeni:. Cred ca merge metoda. Mie imi foloseste foarte mult. Sper ca te-am ajutat Fundita? love struck

| Evaa a răspuns:

O perioada imou`laughing?

| shtephie a răspuns:

Pt a scapa de aceste ganduri trebuie sa avem credinta in Dumnezeu happy

| mhg a răspuns:

Cred că toţi avem la un moment dat un astfel de gând.Adică viaţa nu e chiar aşa de scurtă şi pe parcursul ei se întâmplă fel şi fel de lucruri care ne constrâng să înfăptuim această tentativă. Tragic pentru cei care nu reuşesc să treacă peste obstacole şi recurg la aşa ceva.

| F. a răspuns:

Buna.sincer si eu am avut ganduri sinucigase din diferite motive. si ma simteam in pragul depresiei. dar de fiecare data am reusit sa ma gandesc la ceva pentru care sa merite sa traiesc si mi-am continuat viata.acum desi nu am o viata roz sunt absolut sigura ca pentru nimic in lume un om nu trebuie sa si ia viata...maine poate fi o zi mai buna! happy

| SeNyS a răspuns:

Pentru ca Dumnezeu en da anumite obstacole pentru a le trece, nu ni le da asa aiurea ni le da cu un scop anume, eu intotdeauna am crezut asta.nimic nu e fara rost in lumewinking

| SlowLikeSnow a răspuns:

Cand diriga si ducea la mama mea si ii spunea daca faceam ceva rau in felul ei adica MULT MAI RAU. Acum 5 luni pentru ca aveam 65 de kg. (daca am 65 si acum chiar ma sinucideam). Cand simteam ca n mai pot avea incredere in nimeni pentru ca persoanele in care aveam incredere ma tradau.cand treceam printr-o perioada grea din toate punctele de vedere, ABSOLUT TOATE.

Cum am scapat?

imi spuneam "de ce sa o fac? nu rezolv nimic" si ma gandeam ca va trece tot sau imi aminteam de momente frumoase. nu are rost sa-ti iei viata pentru ca nieni nu ti-o mai da inapoi.

TINE MINTE "NIMENI NU TI-O DA INAPOI"!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand am picat examenul de auto...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am avut foarte multe ganduri dinacestea dar pana la urma am ajus la concluzia ca oricum mor si nu are rost sa ma mai sinucid