| AηdeLle a întrebat:

happy
Caut semnificatia numelui meu, Anda, insa nu gasesc nimic.straight face.
Ma puteti ajuta?batting eyelashes happy.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la biblioteca sau intreaba ti cunostiintele, dara fa rost de o carte de numerologie. Pe baza cifrelor o sa gasesti semnificatia numelui si multe alte lucruri despre tine, personalitate si multe altele. E foarte impotant sa stii cat mai multe si te asigur ca eu sa fii surprinsa de ceea ce o sa citesti,.

9 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Semnificatia numelui Anda: Prescurtare de la forma masculina Alexandros= protector al barbatilor / al oamenilor.

Acest nume este considerat a fi o varianta prescurtata a numelui Alexandra sau Andreea, iar semnificatia sa este aceea de aparator al oamenilor, aventurier.

| Krista_2861 a răspuns:

Semnificatia numelui Anda: Prescurtare de la forma masculina Alexandros= protector al barbatilor / al oamenilor. http://www.krimket.ro/semnificatia-numelor.php

| Diana_7092 a răspuns:

Anda

Origine: Grec

Semnificatia numelui Anda: Prescurtare de la forma masculina Alexandros= protector al barbatilor / al oamenilor.

| xXAnGeLXx a răspuns:

Am gasit ceva happy :

Acest nume este considerat a fi o varianta prescurtata a numelui Alexandra sau Andreea, iar semnificatia sa este aceea de aparator al oamenilor, aventurier. :-p

le-am gasit pe un sitebatting eyelashesbatting eyelashes!

| xXAnGeLXx a răspuns:

Acest nume este considerat a fi o varianta prescurtata a numelui Alexandra sau Andreea, iar semnificatia sa este aceea de aparator al oamenilor, aventurier. happy

| AηdeLle explică:

Mda.cam asta am gasit si eu, vroiam ceva mai interesantthinkingstraight face. in fine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi aici sunt mai multe explicatii :
http://www.raspunsuri.info/......le-nostru/

Cauta si in partea de jos la discutii. Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andelle inseamna inger anghel...