| Dianaa94 a întrebat:

Ce a-ti face voi in locul meu? Sau macar ati fost in aceeasi situatie? Deci sa va povestesc.Sunt in clasa a 10a si km dp la sfarsitul semestrului 1(cls a 9a)nu prea ma mai inteleg cu majoritatea colegilor.Atunci totusi nu a fost asa rau.(s-a uitat totul) insa acum totul e groaznic pot spune.In fine.la mine in clasa sunt 2 grupuri:fitzosi(cum a zis un baiat. mai degraba animale)si normali. eu faceam parte din cel normal( grupul tampit a devenit de nesuportat )Acum am fost intr-o excursie si totul a mers prost. Certurile ink continua.Si cum de obicei cand 2 persoane se cearta toti ataca o persoana dintre ele (acum depinde care)asa se intampla mereu si uite ca a venit si randul meu. Orqm vreau sa ma mut pentru ca nu mai suport toata batjocura lorsad. Nici nu stiu ce sa mai zic pentru ca e mult de scris (dar bninteles daca ati fost in situatia mea, stiti sigur despre ce e vorba). Acum. dupa cate vad eu totul se rezolva cu bataia si eu lucrul acesta il detest pentru ca pur si simplu nu e de mine. Orqm nu zic ca eu sunt o sfanta si nu am gresit cu nimic dar totusi...( Deci daca aveti ceva de zis... Multumesc pentru rabdare :* Ps Orqm cand o sa ma mut o sa incep de la zero si daca vad ca sunt fitzosi (buna cf. lucruri banale) asta o sa fie convorbirea noastra. V-am pupat.

Răspuns Câştigător
| ILoveYouMore a răspuns:

Si eu am trecut prin situatia ta si inca trec prin aceeasi situatie, nu stiu exact ce ai gresit tu, dar banuiesc ca nu ai facut o greseala atat de mare incat sa fii batjocorita in felul in care ai descris tu. Eu am facut-o lunduma de o fata fitoasa care stie sa ii manipuleze pe cei idioti din clasa mea si fiind multi iti dai si tu seama ce iese. Atunci am ales sa imi aleg cativa prieteni vreo 5 dar cei mai buni dintre prieteni si uite asa si acum ma cert cu ei si chiar daca baieti sar la bataie cu unul dintre prietenii mei eu reusesc sa ii fac sa plece cu coada intre picioare prin replici istete ca de exemplu "Ce ai patit? A plecat stapana de langa tine si nu mai sti altceva decat sa te comporti ca o primata?" Gaseste prietenii tai cei mai buni sau doar o prietena extrem, dar extrem de buna si crede-ma ca o sa fie bine daca vei fi indiferenta cu acei fitosi pentru ca ei mor cand vad ca nu le dai atentie. SPer sa reusesti TE PUP :X:X:X:X:X

1 răspuns:
| highcoconut a răspuns:

Daca colegii tai rezolva problemele prin bataie inseamna ca nu sunt deloc educati si din ce ai scris imi dau seama ca pur si simplu nu esti de nasul lor, le esti superioara. ai putea sa-i ignori sau sa le spui sa te lase in pace politicos si sa incerci sa fi o sfanta. daca nu te lasa nici dupa aceea atunci ar fi mai bine sa te muti undeva unde esti respectata si nu esti batjocorita. mult noroc!