| lory_7792 a întrebat:

Ce ar trebui sa facem cand cineva se uita la noi un strain cineva cunoscut cum ar trebui sa ne uitam? Sa ne uitam o secunda si apoi sa intoarcem privirea sau sa ne uitam la el pana se plictiseste:p

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Pai cand il zaresti faci ochii mari, dar asa mai gentil si frumos, pe urma sa-i zambesti si apoi sa te faci ca ai alta treaba. Crede-ma asta prinde foarte bine happy. Te baga el in seama dupa.
SUCCES!

4 răspunsuri:
| VIPlidia a răspuns:

Fa-ne o favoare si nici nu va uitati. Daca nu aveti nici un interes nu va pierdeti timpul cu el, in schimb daca vreti sa radeti, nici sa nu va luati ochii de pe el.

| HackMyWorld a răspuns:

Asculta sfatul meu : cand cineva se uita insistent la tine mergi si intreaba-l daca are ceva anume cu tine sau daca nu s-a saturat de atata uitatlaughing Orienteaza-te si dupa priviretongue daca e vreo persoana care te place si de aceea te analizeaza atat de amplutongue sau poate e o fata invidioasa care ar vrea sa arate ca tinehappy iti dai seama dupa privire, succes

| lunguadelina a răspuns:

N-am nici o idee. Am o reactie stuppida cand cine se uita la mine sau ma intalnesc cu cine pe stada adica ma prefac ca nu-l cunosc cand ar trebui sa-l salut si dupa imi dau seama si imi vide sa ma dau cu capu' de pereti dar cum a spus hackmyworld daca e cine cunoscut il salut daca nu il inteb de ce se uita.as vrea sa tin minte ce am scris si sa nu mai reactionez asa stupidbig grin

| lory_7792 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri o sa-mi fie de folos:*