| CrazyYoyo a întrebat:

ce ar trebui sa faci daca esti amenintata cu bataia?straight face
Pt ca, aseara ma dormit la o colega si m.a sunat cineva cu nr ascuns, ma cunoaste, stie unde stau, stie tot ce facstraight face
E tiganca, si, mie si acelei colege ne.a spus ca azi ne cauta in tot orasu` si ne bate straight face
Colega mea a inceput sa comenteze pentru ca eu nu aveam tupeulaughing
Nu stiu ce sa.i spun daca ma suna pentru ca daca inchid ma suna in continuu pe toate nr care le amstraight face incepe sa ma injure sa ameninte, nu as vrea sa recurg la metode de ai spune parintilor sau sa merg la politie. as vrea totusi sa incerc s.o calmez si sa ma lase in pace, insa nu stiu cum chatterbox
Sfaturi va rogpuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| amaliaamely a răspuns:

Buna! Deci ai putea sa vorbesti cu ea calm si intreaba-o de ce te tot ameninta char daca tu nu iai facut nimik...si incerca sa va impriteniti. poate char ati putea sa devenitii foarte bune prietene.
Bataia niciodata nu e calea de rezolvare a une probelme.
Sper ca te-am ajuta.BAFTA!
Si nu uita sa zambestihappyhappy

8 răspunsuri:
| xFaith a răspuns:

Daca. incearca sa te mai sune. pune`l pe tatal tau sa vbwinking. Daca inca continua si nu se potoleste, schimba`ti numarul. si nu il mai da la toti. da`ti numarul doar la cei pe care ii cunosti si care ai incredere.
Crede`ma. pe mine ma suna un tip. chiar si seara. si nu s`a potolit pana nu mi-am schimbat numarul.

| CrazyYoyo explică (pentru xFaith):

Mi l`am schimbat de 3 ori intr-o luna ce draqstraight face daca vrea bataiestraight face i-am spus s`o dea parte in parte da` nu vrea a spus ca pune turcii laughing sa ma batachatterbox

| xFaith a răspuns (pentru CrazyYoyo):

Pfff... nasol. nu stiu ce sa zic. Daca e atat de " tare " dc te suna cu nr privat? laughing putea sa te sune cu numar noram oh go on dar nooo...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca acum exista programe pe calculator care iti arata numarul chiar daca te suna pe privat.

| Mozurov a răspuns:

Vorbeste cu ea foarte calm si intreab-o care e problema ei.Toata chestia e sa fii calma si stapana pe sine cand vorbesti.

| CrazyYoyo explică (pentru Mozurov):

Vrea sa ma desp de prietenul meu pentru ca ii place de ellaughing asta`i motivu`big grin

| Mozurov a răspuns (pentru CrazyYoyo):

Atunci spune-i foarte clar ca tu cu el o sa fiti muuulta vreme de acum incolo. Spune-i ca poate sa faca si bungee jumping ca tu tot nu o sa il lasi.

| vladut22w a răspuns:

Da telefonul pe silent ca sa nu te mai deranjeze si spune-i si prietenului tau

nu renunta ca oricum nu-ti poate face nimic