Serios? De unde stii tu asta?
Mie personal imi e indiferent. Imi plac unele melodii, si altele nu. E un baiat ca toti ceilalti, si cred ca lumea il critica pentru ca *asa e la moda acum* - sa il "urasti" p eJustin Bieber.
E prea bunaciune, are bani, canta bine si toti sunt niste frustrati foarte tristi.
De acord cu tine!:X:X:X
Invidie si instinctul de turma(se iau unii dupa altii) cu aceste cuvinte am spus tot.
Eu sunt baiat si am 18 ani si sunt chiar un fan al sau.Chiar imi place cum canta.
Fara minte ( nu toti ) dar vad si la melodiile lui de pe youtube de ce puii mei asculta piesele lui noi si il tot urmaresc peste tot (pe net) daca nu le place de el ma enerveaza la culme chestia asta sunt niste ciudosi care nu stiu nimic despre el si isi dau cu parerea ca idiotii! penibil! bai frate daca mie nu imi place fuego nu il ascult deloc nici sa nu aud de el nici nu il pomenesc nu sunt ceva fana infocata jb dar imi plac cateva piese de ale lui in principal cei din europa mai ales Romania au ceva cu el mie mi se pare ok jb mai mult baietii spun ca e gay ( nu toti ) si nu stiu de unde stiu ei ca e gay dar ma rog fiecare cu preferintele lui
Pai e un playboy, lo apucat cam boala de star ..eu sunt cam neutra, mie imi plac unele cintece dar el insasi nu prea.
Da ai dreptate pana la urma urmelor de unde stiu ei ca el este gay nici eu nu sunt o fana infocata de a lui jb dar imi place cun canta
Penaaaa1 întreabă: