Caută diferite lucruri pe YouTube până te uimește ceva.
Poate fi origami, brățări, machiaj, box, gătit, fotografie etc.Trebuie să fie ceva care să îți placă foarte mult și să vrei să fii foarte bun.
Apoi, fă-ți cont de pinterest.Acolo o să înveți să nu mai fii urâtă.
Iar dacă vrei prieteni, răspunde cât mai mult pe TPU, sau unde îți este mai ușor, și o să legi și prietenii.
Un sfat: tot ce cauți pe yt și pinterest, caută la străini, nu în română. Mai puțin prăjiturile.
Tu ai raspunsul la intrebare, tu stii ce ai putea face sa nu te mai simti singura, dar ti-e frica sa actionezi.
De ce sa nu iti spunem?!
Este foarte bine sa citesti carti, inveti lucruri noi, iti imbunatateste vocabularul.
De ce sa nu iesi la plimbare?! Este foarte placut sa te plimbi, mie imi place sa ma plimb cu bicicleta, ma relaxeaza
Nici nu-i " musai " sa ai prieteni, prietenii vin si pleaca, nu cauta fericirea in oameni, vei fi profund dezamagita la final...cand te vor parasi toti.
Cauta fericirea in sufletul tau, in scopurile pe care le ai in viata, citeste mult despre ce iti place sa faci, invata cat mai multe despre lucrurile care te fac fericita, nu astepta sa te faca cineva fericita, nu o s-o faca nimeni.
Nu, nu te uita la tv, este o pierdere de vreme, am citit undeva ca tv-ul dauneaza creierului.
Pai, daca cu oamenii nu vrei, incearca sa-ti iei un animal de companie, sau stai mai mult cu animalele, daca stai la casa ma gandesc ca ai gaini, iepuri sau mai stiu eu ce.
De rude nu ai zis nimic. Dar gandeste-te la asta.
Si ai o atitudine destul de ostila, daca ai fi mai draguta, probabil ai avea si tu prieteni.
Ai putea sa vorbesti cu diferite persoane pe internet! Sa vezi cum gandesc si alti oameni. Asta o sate ajute! Comunici! Chiar daca o faci virtual!