Ai putea cadea intr-o depresie,dar nu-ti fa probleme,adica mai ales daca esti adolescenta trebuie sa ai anumite momente in care sa fi singura,pentru ca asta e firesc,dar sa stai IZOLATA de restul lumi e altceva.
Incearca sa iesi cu niste prietene intr-un parc, la piscina,sa chemi o prietena pe la tine( pentru chiar daca ti se pare ca e tot una,prietena o sa-ti schimbe dispozitia, si o sa ai cu cine vorbi ).
Succes! si incearca sa nu te consumi, funda?
Te vei plictisi şi la un moment dat, izolându-te, vei observa că ceilalţi te vor ocoli. E ok să stai în casă vreo 2-3 zile dacă simţi nevoia de a te odihni, dar nu fă asta toată vara. Spre binele tău.
Baftă!
Nu ar fi chiar sanatos. Adica, ar trebui sa iesi, sa iei aer, sa faci sport, sa te distrezi. Daca stai in casa risti sa te imbolnavesti :S.
Ai putea ramane singura(fara prieteni)iar cand vrei sa iesi nu ai cu cine! sper ca ti-am fost de ajutor funda?
Nimic, ce sa poti pati? Eventual sa stai sa reflectezi mai mult asupra anumitor lucruri.
(Bineinteles, aici nu ne referim pe perioade gen jumatate de an.)
Cred ca nimic grav, depinde de cate zile ai de gand sa stai, iar daca te uiti in continuu la televizor sau stai pe calculator, s-ar putea sa ai ameteli daca te ridici mai brusc si sa nu mai ai pofta de mancare...eu iti zic din propria experienta
Nu am iesit de mai mkult de o saptamana ...si nu am vizitata pe nmn si nmn pe mine