E pe fond psihic, subconstientul tau e mai inteligent ca tine si te fereste de alcool undeva, cumva, din familie sau din jur, tie ti-a intrat in cap ideea ca bautura iti face rau si creierul tau a retinut chestia asta si reactioneaza ca atare. cu alte cuvinte felicitari, e minunat ca poti sa eviti cheltuieli aiurea si o viata de 2 bani pe care le-ai avea daca bei, se traieste mult mai bine fara, deci nu te forta cu nimic si poti avea si prieteni care nu beau. pe de alta parte, nu exista "vinu-l" si nici "paharu-l", doar daca ai tu o explicatie mai speciala de ce ai scrie cu liniuta
numai bine!
Dragul meu, nu forta lucrurile, ramai la ce poti suporta.Nu te,, forta,, numai sa fi ca si ceilalti.Ba chiar oricine din exteriorul grupului v-a simti un fel de apreciere pentru atitudinea ta.Pa.
E foarte bine sa nu iti placa bauturile alcolice. nu te apuca de baut ca o sa regreti
Stiu dar problema este ca am si eu22de ani, si rad mai toti de mine daca nu beau si eu macar o bere, intr-adevar mereu am esit cu 0, 00 la alooltest la politie ceia ce mor scapat de multe alte controale, pe cand pe altii saracii au ajuns si la furtumu-l cu apa rece
Si eu am tot 22 dar am evitat anturaju de genu de la inceput cea ce a facut sa nu am prea multi prieteni ca in ziua de azi toti sunt "golani" plus ca alcolu pentru mine are gust naspa orice mi-ai spune. asta e daca nu vrei sa bei se simte in relatiile cu prieteni iar daca te apuci de baut are efecte aiurea mai tarziu
Ai mare dreptate, din cate se pare ne cam potrivim la caracter, nici eu nu prea am prieteni din motive cu alcoolul cluburi etc etc
Cel mai bine ar fi sa nu iti placa bauturile alcolie.Dar daca chiar vrei incerci prima data bea cu un pai astel nu vei inhala vaporii alcolului
Acestu lucru este adevarat doar in cazul ca bei bere.deoarece bulele de acid stau la fundul paharului