| Ralluca25 a întrebat:

Bună, ce aş putea să folosesc împotriva căderii părului, ceva care să dea şi rezultate bune?. Fundă happy

Răspuns Câştigător
| Officialme93 a răspuns:

Pai in primul rand. Observ ca esti fata. Daca faci baie pe cap in fiecare zi, evita. Nu este indicat. Iti poate cadea din aceasta cauza. Daca te faci cu placa de un timp mai indelungat incearca sa mai raresti sa ti bagi placa in par. Alege un balsam cu vitamine multe. Elseve. Este unul din ele.E unu visiniu. Stiu de la prietena mea. Ca si ea a avut probleme la folosit iar acum nu mai are absolut nimic. Mai este si uleiul de recin. Sper ca ti.am fost de ajutor si in acelasti timp sa rezolvi problema. O zi buna:*

4 răspunsuri:
| MrAlex a răspuns:

Du-te la farmacie si cere ulei de ricin happy

| danadana28 a răspuns:

Prima data fa-ti un set de analize sa vezi daca nu ai o lipsa de vitamine si minerale, lipsa ce poate provoca caderea parului. Extern, poti folosi gama anticadere de la Gerovital Plant Tratament. E compusa din sampon si un ser fara clatire, iar pretul e mediu fata de celelalte produse care combat caderea parului. In ceea ce ma priveste, a functionat.

| Psychic a răspuns:

In majoritatea cazurilor se zice ca e genetic, asa ca...
Dar cel mai bun exemplu e Domnul Manea de la firma sa, Hofigal, care foloseste un produs de-al sau, natural si romanesc bineinteles.Adevarul e ca la varsta sa( vreo 60 ani parca) are par negru, f. putina chelie(sau deloc, ma rog) deci concluzia o trageti singur.
Produsul se numeste ChelStop dar mai au si alte produse.Intrebati la un magazin de genul "Plafar" sau chiar la o reprezentanta Hofigal.

| BlackF a răspuns:

Parul poate sa cada din multe motive, nu intodeauna din cauze genetice. cel mai bine e sa consulti un medic dermatolog, iti faci niste analize si alegi tratamentul care ti se potriveste cel mai bine.
Eu momentan urmez un tratament cu minoxidil 2% (Rogaine) si parul nu mai cade decat 2-3 fire pe zi. si conform spuselor doamnei doctor dermatolog, ar trebui sa se regenereze complet in 3-4 luni. Pana atunci, fiindca am parul destul de rar, folosesc Toppik, un produs cosmetic ce face parul sa arate foarte des. In cazul meu e solutia ideala, nimeni nu stie ca am probleme cu caderea parului, pentru ca nu se observa deloc ca am parul foarte rar.
Sper sa-ti fie de ajutor.