Multe
Poti scrie poezi compuse de tine sau de colegii tai
Bancuri care mai de care mai amuzante
Povesti
Proverbe
Poti sa scrii daca ai participat la vreun concurs/olimpiada impresii, despre viata elevilor in scoala respectiva(principalele activitati ale lor, interese, scopuri de viitor), etc
Despre mobbing (cauti pe net), despre scarba pe care o au tinerii fata de politica, despre bolile cu transmitere sexuala si incurajarea tinerilor de a folosi prezervativul, despre pericolul acelor jointuri de la happy spice.
Spor!
Poti face un reportaj despre ultima excursie cu clasa, aici descrierea te salveaza; poti lua un interviu unei personalitati(daca ai acces), poti recomanda o carte valoroasa citita recent de tine.Incearca sa prezinti si o activitate a ONG.Sunt foarte multe teme si posibilitati.
Un site al scolii este mai frumos si mai usor accesibil decat o revista a scolii.
Despre colectivul de elevi, informatii despre profesori! Si eu am avut o data de facut ceva de genul acesta
Poezii, compuneri, chiar rebusuri, ghicitori...sunt multe de trimis la revista scolii, depinde acum la ce te pricepi tu cel mai bine
Ai putea scrie ceva perle spuse la ore de colegi, glume, bancuri, culmi ai putea scrie un test psihologic sau ceva de genu http://www.bestcs.info/forum/viewtopic.php?f=29&t=4
In primul rand ai putea organiza un concurs de poezii si in revista sa le pui pe cele mai frumoase, sa povestesti despre evenimentele scolii si multe altele.
Noi am facut la un moment dat un top cu cei mai admirati profesori, pe baza raspunsurilor date de elevi. cel mai interesant a fost ca unii, care nu s-au regasit prin capul listei si-au schimbat atitudinea si erau mai prietenosi si mai intelegatori.
totusi altii s-ar putea supara...
spor in toate!
Pai... ai putea scrie despre tine si colegi tai care au castigat diferite premi la diferite concursuri.Despre petrecerile petrecute cu sacoala ta etc.
Geo2969686 întreabă: