| ramonika125 a întrebat:

Buna,ce asi putea face ca sa nnu ma mai gandesc a faptul ca mama a plecat la munca in strainatate si imi este foarte dor de ea, vine abia peste 3 luni,. Eu trebuie sa am grija de sora mea mai mica si de tatalmeu care este bolnav, si sa mai merg si la scoala deoarece sunt in clasa 10. ma gandesc la ea si imi vine sa plang, ce asi putea sa fac?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Domiinic a răspuns:

Pai sa incerci sa te gandesi ca va veni in 3 luni si va fi bine cand se va intoarce pana atunci o sa trebuiasca sa devii un pic mai responsabila incearca sa accepti ideea asta ca altceva nu se poate face priveste partea buna adica faptul ca va castiga niste bani pentru tine, pentru familie si sper sa fie totul ok si sa te descurci nu privi cu teama toate astea si ai incredere in tine nu te cunosc dar eu zic si sper ca o sa te descurci ai grija de tine si iti doresc multa bafta!

| 340kll a răspuns:

Bai nightmare nu te-a pus sa ii corectezi greselile de exprimare fratele meu! Las-o incolo de treaba ai dreptate 5 ore de facebook nu te vor ajuta, iesi cu prietenii incearca sa eviti sa stai singura thinking si cum spune andynoss Fi Tare!

| andynoss99 a răspuns:

Fii Tare!

| blacke a răspuns:

Pai nu te mai gandi la acest lucru gandeste-te la altceva asa fac si eu