Salut! Eu te sfatuiesc sa ii faci cadou o bratara de argint sau un lantisor cu initiala ta [ tot de argint ] mai poti face o poza cu voi doi, si o pui intr-o rama frumoasa. Ia o plasuta de cadou si personalizeaz-o scrie pe ea "Te iubesc!" sau vezi tu. Asta fiind din partea materiala, vorbind de partea morala, cel mai frumos cadou ar fi sa il iubesti la fel de mult si sa ii fi mereu alaturi! Apropo iubiti-va mult, mult de tot si "La multi, multi ani! ". >; d< :*
I-ai putea cumpara un lantisor de aur, sau o bratara cu initiala lui sau cu a ta.
Buna! pei sa zicem ceva semnificativ. nu stiu ceva care sa ai aduca aminte. Sa zicem un tablou cu voi 2 si o felicitare
Tin sa mentionez de la inceput ca nu fac misto! Cumpara-ti tu o lenjerie SUPER sexy si... daruieste-i-te O sa-i placa, crede-ma!
Fa o plimbare prin piatz si cauta "diplome " model: cel mai bun "prieten" 1 an de aniversare si daca poti lipi pe diploma aia o poza cu tine si cu el ...si ceva scris... in care sa inteleaga cat de mult il iubesti si cat de mult inseamna el pentru tine! bafta
De ce ceva material? Ia-l de mana, du-l undeva cu verdeata unde ai pregatit ceva de mancare. Poate chiar un desert facut de tine. Un loc cat mai linistit, un lac. Mai pe seara Sper sa-ti placa ideea mea La Multsi Ani! :*
CameliaMM întreabă: