Cred ca o bijuterie ar fi cel mai potrivit cadou De exemplu niste cercei din argint micuti dar speciali/un ceas/un medalion.O bijuterie iti ramane amintire si o porti cu drag
Spuneti-mi ce cadouri doriti voi ca sa primiti la zile de nastere si-o sa iau exemplu de la voi
Creier trebuie la cei care nu gandesc.dar la mine nu persista aceasta problema..nu stii un raspuns potrivit atunci nu le spune.
Nu cred ca un cadou se cere... Fata de parinti incepe sa discuti despre ce anume ti-ai dori cel mai mult si ei ar trebui sa inteleaga aluzia.
Pai sa ii spui asa: Mama avand in vedere ca am 16 ani vreau 16 lucruri de la tine.(cum adica 16 lucruri?) De fiecare data cand te supara la ceva foarte tare (ex: ai picat examenul) apelezi la cele 16 lucruri si ii spui,, mama iti mai aduci minte de cele 16 lucruri acum am facut o greseala asa ca una din cele 16 lucruri te va salva si va trece peste asta si tot asa ...Ai inteles ce am vrut sa spun?
Da am inteles.dar doresc un lucru care sa-mi ramina ca aminrire mob sau tableta nu-mi trebuie deja am. ce mai doriti voi
Un telefon scump sau o tableta sau un pat de o persoana sau o imprimanta cu laptop sau sa iti inoesti tot mobilierul din camera
raooool636 întreabă: