Vezi aici cateva exemple interesante:
http://www.divahair.ro/15-22_ani/6_variante_de_coafuri_rapide_pentru_scoala
sau
Il poti prinde in vesnica coada de cal, sa-l impletesti, sa-ti fac un coc cu 2 3 suvite mai rebele, sa folosesti "banana", o coronita simpla, cu clesti Poti exersa multe coafuri in fata oglinda si vezi cum iti sta mai bine
ori
mie imi place sa imi fac carare in zig-zag, sa imi prind o coada de cal sus, spic, codite impletite,(daca ai breton il poti prinde in mot si cu o coada), sau cand ma grabesc imi pun o bentita.
sau
Http://images.google.ro/......tp?/images
ori
imi prind parul in coada dupa care il fac coc, iar apoi cocul il prind cu o clema, iar bretonul cu o agrafa draguta.
merge si
Http://www.eva.ro/......-7191.html
de asemenea
codite bandane:D fa-ti putin timp si studiaza-te in oglinda...incearca parul in diferite moduri.de exemplu:daca ai parul inr-o parte muta-l in cealalta parte si puneti diferite chestii [[floricele, agrafe mici]] sau prinde-l in codite una sus si una jos.sau doua sus...sau lasate pe umeri sau impletite, exista numeroase modele si moduri.trebuie numai sa iti folosesti imaginatia!
Http://www.youtube.com/user/LetsMakeitUp1#p/u/1/CacpE7XsBkM uite aici :) are foarte multe hairstyle'uri pe canalul ei din care te poti inspira cu usurinta
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: