Hamsterii sunt în general super haioşi. Eu as alege un hamster*cu toate ca imi plac si purcelusii de guineea!
app ai vazut hamsteri pitici?
http://www.latifa.ro/images/art/2009_12/pui_hamster_pitic_a.jpg
Sunt foarte pretentiosi la curatenie. Trebuie sa fii foarte atent. Si la alimentatie la fel. Am avut hamster si e destul de frustrant sa ai grija de unul. Dar sunt si dragalasi. Daca ai timp si iti place mult ia-ti un hamster. La veverita nici sa nu te gandesti.
Hamsterii nu sunt prea curati sa stii, veverita cred ca e mai curata si plus ca e mult mai dragalasa.
Greu nu sunt de ingrijit, trebuie sa le pui mancare si sa le schimbi in cusca destul de des cel putin la hamsteri (miros destul de urat).
Mai bine iti ei un porcusor de guineea sau un iepuras (sunt mult mai curati), de schimbat tot la fel de des trebuie sa le schibi, si plus ac sunt mult mai sociabili, stau si la mangaiat. Eventual in fiecare zi o ora pe zi sa-i scoti pe jos intr-o camera si te joci cu ei. Eu am avut porcusori. Acum am si iepuras si hamsteri. Hamsterii miros mult mai urat ca iepurele. Si plus ca eiepurele meu e foarte sociabil, se comporta ca o pisica cuminte.