Buna!
Pai... Ce vrei sa stii despre ele?
Nu sunt confortabile, mai ales ca daca iti iei unghii false le iei LUNGI. Au un lipici ingrozitor, in secunda 3 sunt...praf!
Vrei scop? eu mi le-am pus la Petrecerea de Halloween si le-am facut negre si nu imi mai pun.
Daca vrei unghii ca cele false, ai grija de manichiura ta si nu vei mai avea nevoie de ele. Nu ti le recomand
By the way, do whatever you heart says!
:]
Pa, pa!
Bună.
Dacă nu se poate ceva natural, apelăm și la niște artifici că doar trebuie să lăsăm impresia că suntem persoane care ne interesează aspectul nostru exterior.
Pa, pa.
Mie mii se par ok. Dar sa le pui la un salon, sau la cineva care stii tu ca se plicepe. Adica sa le lipeasca bine, si nu uita ca trebuie sa le intretii, odatala la 3-4 saptamani trebuie sa te duci sa tii le umple, intre ele si unghia naturala. Daca sunt unghi rezistente eu le recomand, pentru ca poti face treaba cu ele, poti face cam orice.
. Unghii false cu gel? Nu ti le recomand... dc? pai faza e ca atat timp cat le tii pe unghia ta naturala iti subtiaza stratul sh o sa ajungi la carne. faza e ca am avut si eu dar dupa cce mii le-am dat jos mi se subtiasera f rau stratul de unghie sh se rupeau...Eu zic sa nu iti pui.:X:X
Mie sincer mi se pare o prostie. Daca nu ai unghii si mergi undeva poate. dar nu de alea lungi)
Si eu mi-as face de alea mai scurte pentru ca imi rod unghiile si asa m-as dezobisnui
Sunt faine, la moda, mai ales cele in gel, sunt foarte cautate cele roz, mie imi plac enorm, dar ai grija de care iti pui, nu folosii porcarii plsss fundita