| Francesca97 a întrebat:

Ce faceți? Cred ca m-am îndrăgostit dar imi este frica sa nu fiu dezamagita si sa sufăr :-( help me please! kiss multumesc

5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu te gândi cât timp supraviețuiește o iubire, ci trăiește clipa.

| OldSoul a răspuns:

Nu risti, nu castigi, sunt sanse egale, poti incerca o relatie pentru inceput, dar incearca sa nu pui prea mult suflet pana nu esti sigura ca respectivul te iubeste.

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Eu mai am puţin şi termin temele, după care mă pun la somn.
Aşa îmi era şi mie frică să nu sufăr din nou şi cred ca mereu este această teamă. Trebuie să suferim pentru că este normal. Chiar dacă am suferit, nu puteam să stau în loc pentru persoana aia şi să nu mai iubesc, am trecut peste şi a trebuit s-o iau de la capăt. Din toate astea noi avem ceva de învăţat şi trebuie să ştim cum să ne alegem persoana de lângă noi. Toate au rostul lor.
Dacă ai grijă cum te comporţi şi cum va fi relaţia ta, n-o să fie chiar foarte greu. Cu toţii cred că am suferit sau o să mai suferim. În viaţă nu toate pot fi bune şi frumoase. Acum nu mai putem sta cu prima persoană din viaţa noastră pentru tot restul vieţii. Există zeci de motive pentru care se despart cuplurile din ziua de azi. Majoritatea pun accent pe frumuseţe, resurse materiale şi după-si dau seama că nu de asta au nevoie şi că mai trebuie ceva şi din suflet.un sentiment ceva.
Văd că eşti o fată frumoasă şi cred că trebuie să scapi de teama asta şi să încerci din nou. Totul are un nou început, dar şi un sfârşit.
Cam astea-s problemele adolescenţei, dar na, ce sa facem..trebuie să trecem peste.
O zi bună!

| gabriel87000 a răspuns:

Macar incearca. multi invata din greseli.

| Honeyyy a răspuns:

Si noi cu ce putem sa te ajutam? straight face