| ionela121 a întrebat:

Ce faceti? Am si eu o intrebare: Cum se dau fundite? Sau cei cu ele? Va rog spuneti-mi si mie caci sunt incepatoare! Daca reusesc poate va dau vot

Răspuns Câştigător
| BalonaşDulcee a răspuns:

De exemplu : tu ai postat "Buna.Ce faceti? Am si eu o intrebare: Cum se dau fundite? Sau cei cu ele? Va rog spuneti-mi si mie caci sunt incepatoare! Daca reusesc poate va dau vot "
Iar tu o sa vezi raspunsurile in partea dreapta unde se termina raspunsul [la persoana respectiva. Care ti-a placut cel mai mult cum a raspuns sau care ti se pare mai folositor ] dai click pe o fundita [este mai mica dupa ce citesti ce ti-am scris o sa o vezi jos in partea dreapta ] si cine aduna cele mai multe voturi+fudite poate sa fie EXPERT TPU si mai multe chestii din astea happy
Pentru vot dedesubt de raspuns o sa iti arate Folositor,Nefolositor,Stupid, Amuzant iar tu dai click pe bulinuta de deasupra la astea si dupa dai pe bifat, confirmat sau cum se zice [sau vazut ca la scoalabatting eyelashes ] si asa ai dat vot :d
Acum eu o sa-ti cer fundita sau vot [eu] blushing:X imi daiii puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La fiecare raspuns primit in dreapta apare o funda gri apesi acolo si dai funda.

| niko_2806 a răspuns:

Pai asteapta sa apara raspunsul, iar apoi te uiti in dreptul raspunsului pana la capatul din dreapta...
- si acolo apare o fundita gri
- dai click pe ea si e portoklie
pup.:*