Simo eu cred in asa ceva pentru ca eu am trecut prin asa ceva daca iti doresti din suflet lucru asta si ai vointa si rabdare sigur se va indeplini cu rabdare si speranta rezolvi totul in viata
Da, se poate. Dar depinde foarte mult cat de bine te intelegi cu tine si in ce masura corespunde vibratia ta cu ceea ce iti doresti.
Buna... sa ti ca eu nu am citit cartea asta de fapt sa fiu sincera nici nu am auzit de ea... dar parerea mea este urmatoarea : rabdarea si incredera nu valoreaza doi bani daca baiatul ala nu stie ca il placi sau mai mult habar nu are ca existi. Din catea am inteles eu cartea aceea promoveaza visarea si starea de "legumizare" nu zic sa te duci la el sa il iei de gat si sa ii bagi limba in gat scuze expresia... dar degeaba tu te visezi langa el si incerci sa proiectezi emotii si sentimente pentru ca toate emotiile si sentimentele noastre nu tin numai de noi ci si de persoanele din jur cu care interactionam adica imagineaza-ti : Tu il intalnesti apsolu intamplator in parc el concentrat cu telefonul mobil si ne atent te loveste cu cotul, isi cere scuze la care tu ii raspunzi cu "te iubesc papusesl... team iubit de cand te-am vazut prima data " si acum ai 3 variante :
1- o sa zica ca esti tignita si daca te mai apropri de el vine cu ordin judecatoresc sa nu te apropri de el mai mult de 10 metrii.
2 - o sa isi bata joc de tine
3 - poate si el te place si profita de ocaze sa iti dea o intalnire ( ai sanse 1% doar in filme se intampla asta )
Deci daca se intmpla varianta 1 o sa ramai trista ...si toate sentimetele alea pe care tu ti leai imaginat ori vor zbura si vei fidezamagita ori vei ramane cu ele si vei devenit eriana ( baieti nu prea sunt atrasi de asta ). Daca se intampla varianta doi s-ar putea sa isi bata joc de tin si sunt multe feluri, iar la final te vei simtit ranita. Iar daca ca prin minune se intampla varianta 3 oricum nu se va intampla totul cum ai visat poate du pa ce vei interactiona mai mult de o saptamana cu el foarte strans te vei plictisi sau poate o sa ti se paraca ca nu e deloc asa cul in crezi u... In fine eu zic sa nu alegi niciodata VISAREA... pentru ca u traiesti intr-o lume reala... iesi in parc cu prieteni incearca sa dai peste el apsolut " intamplator" dar ocoleste obsesia
Buna! Chiar sunt curioasa de aceasta carte si chiar vreau s-o citesc
Un mic sfat...Crede mereu in Dumnezeu, iar El te va ajuta si la bine si la greu! Doreste-ti ceva cu adevarat, iar El iti va deschide portile catre fericire!
Parerea mea ca este necesara si vointa si realism. Se poate intampla ca de un baiat sa le placa la 10 fete si eu nu cred (decat mai rar) ca va fi cu el cea care isi doreste cel mai mult. Va fi cea care este mai interesanta, comunicativa, deosebita, etc si de care si lui sa-i placa.
Asa ca parerea mea ca trebuie sa devii un om deosebit cu calitati, talente, cunostinte pentru a fi cu un om desebit. Altfel ar fi o condamnare pentru el.
monica_4690 întreabă: