anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faceti? Am si eu o problema.Deci,anul asta,colegi noi, clasa noua...M-am rugat de mama cateva luni sa ma mute la o clasa in care ii cunosc pe toti din acea clasa si cu care ma inteleg bine.Problema este asta,pana ieri nu m-am inteles bine cu colegii, si fix ieri am reusit sa o conving pe mama sa ma mute.Asa,si azi,m-am inteles mult mai bine cu colegii(vreau sa mentionez ca nu vreau sa ma mut numai din cauza colegilor),si am aflat ca niste fete de acolo pe care le stiu de mult timp, ma vorbesc pe la spate si etc.Mda.Parca era prea frumos ca sa fie adevarat.Sincer chiar ma asteptam la ceva de genu asta oh go on. Acum nu stiu ce sa fac..sa ma mut sau nu?straight facePana azi era totul clar.Da parca acum nu mai vreau asa de tare sa ma mut..nu stiu ce sa zic.voi ce ati face, tinand cont ca pana azi vroiati mult sa va mutati?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

*Fetele din clasa in care vreau sa ma mut

| sebby27 a răspuns:

Padure fara uscaciuni nu este. Daca te muti in clasa in care cunosti majoritatea( sa zicem clasa A) ma indoiesc ca toti sunt perfecti.Pe cand daca stai in clasa in care esti (clasa B), dai dovada de adaptabilitate, comunicare, calitatea de a-ti face prieteni noi si mai ales puterea de a trece peste rautatile altora. Apropo, de obicei persoanele ce vorbesc o persoana pe la spate, fara ca acea persoana sa le fi facut vreun rau, sunt mult inferioare fata de acea persoana, pentru ca le dor ca nu pot sa ajunga unde ajunge acea persoana.
Ideea e ca iti poti face prieteni noi.Mai ales ca deja ai facut primul pas spre o buna intelegere cu clasa.

Tu alegi! Eu doar ti-am dat un sfat.

| HELBINSKI a răspuns:

Buna. Te comfrunti cu o problema care are un raspuns ce il stii doar tu. Parerea mea este ca nu ar trebui sa te muti. In loc sa te plangi ca vrei dincolo, sau sa te framanti, ce ar fi daca ai incerca sa te imprietenesti mai bine cu colegii tai cei noi? Eu zic ca pana la urma iti vei face cel putin 2-3 prietene cu care sa te intelegi bine! SUCCES.