Buna... in locul tau eu nu as tace, daca stai si nu spui nimic le vei da satisfactie crede-ma am trecut si eu prin asta... ai putea zice:Baaaa eu stiam ca sunt importanta dar nici chiar asa! asta a mers si la mine sau Ma bucur ca va pasa atat de mult de mine Mai bine te lauzi daca ai cu ce dar e rau sa te lauzi daca tu nu stii nimic, oricum mai sunt multe replici cu care ai putea sa le dai peste nas
Merci, ma enerveaza rau au ajuns sa ma intrebe si daca imi cunosc toti prietenii de pe facebook Oricum chiar vreau sa le spun replicile pe care mi leai dat
Asa sa faci
Pana mea, si gestu tau a fost cam 'ruginit' crezi ca ei nu puteau face 3 compuneri? Adica ai vrut sa le pari superioara, si pe mine m-ar fi deranjat sa fiu sincer.Asta e parerea mea. Punete in locul lor.Profesoara ce putea sa iti spuna cand i-ai zis ca ai facut 3 compuneri? Putea sa iti spuna ca nu ai facut bine? Nu putea... Tema a fost 'setata' pe o singura compunere.Normal asta e doar parerea mea.Acum tu poti trage niste concluzii, fie ele bune sau rele
Merci oricum, da am facut trei compuneri am avut timp si am facut nu pentru ei, pentru mine
eu am dat un exemplu, dar daca ai fi fost in locul meu sa auzi ce au spus nu te-ai fi simtit atat de bine
din nou merci, raspunsul tau mi-a dat de gandit
Vezi tu, tu doar ceri oamenilor sa se puna in locul tau.Dar tu intai sa faci o actiune, trebuie mai intai sa te pui in locul acelor oameni care vor 'suporta' actiunea.Ca sa iti faci o idee cum se va desfasura totul.Ca la sah, gandesti din perspectiva 'adversarului' si incerci sa anticipezi miscarea.Nui un capat de drum ca ai facut lucrul asta, pe viitor vei stii si nu il vei mai face(sau nu?) asta depinde doar de tine.Cum spuneam, capu sus, nu e un capat de tara, Toti invatam din greseliFie ale noastre, fie ale altoradar e mai bine cand invatam din ale altora
Merci
Tu invata mai departe, ar trebui sa fii mandra ca unii sunt gelosi pe tine, si acele persoane care te barfesc nu iti sunt prieteni. Asa ca o lasi sa zica ce vrea, tu nu trebuie sa o bagi in seama.
Hei iti dau un sfat. Indiferenta doare cel mai tare. Nu-l baga in seama
Diorrus întreabă: