Eu mai am 2 saptamani de practica ia gandeste-te cum ma simt eu de plecat sper sa plec cu prietena pe undeva sau o sa stau p'aici pe la mine pe la terase, fotbal. tu ce-o sa faci?
Imi continui meseria ca sofer profesionist, merg singur cu trailerul nu am pe nimeni sa imi faca companie doar concediul daca e sa merg pe litoral sau raman in casa si vad cum fac sa imi iau baietelul cu mine doar am voie sa stau si cu el o vreme.
Poi, sincer in vacanta asta m-am gandit sa mai citesc (sa-mi cultiv putin cunostintele ), sa ma mai plimb cu bicicleta, sa ma plimb prin parc cu prieteni, nustiuh chesti obisnuite dupa parerea mea.
Eu una sa va zic m-am cam plictisit.(si abia asteptem sa luam vacanta)...De facut ceva semnificativ pana acum nu am facut.am mers la strand.O sa merg prin iulie la mare si cam atat.
(P.S soliwork sa stii ca te invidiezas mai vrea si eu sa fiu la sc...ptr imi ocupa timplul cu ceva)
Eu una sa va zic m-am cam plictisit.(si abia asteptem sa luam vacanta)...De facut ceva semnificativ pana acum nu am facut.am mers la strand.O sa merg prin iulie la mare si cam atat.
(P.S soliwork sa stii ca te invidiezas mai vrea si eu sa fiu la scoala)
Crede-ma, nu ai niciun motiv sa ma invidiezi E urat la 12 cand altii se duc la strand tu sa te duci la practica Prefer sa-mi ocup timpul acasa sau pe afara cu prietenii, nu la practica De exemplu azi am fost si am stat o ora. Nu ma plang, dar ma duc sa stau o ora degeaba cand fac 2 ore dus-intors:-l si nici nu fac nimic util
Imi poti spune de unde esti? si la ce liceu(profil).Sa sti ca in mare parte ai dreptate
Pai eu sunt din Pitesti(avem acolo un apartament)dar acum sunt la tara(unde avem si aici o casa) cu parinti...