| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

>Buna; ce facetiii:x?
Ma numesc Biaaa; x; x si vreau sa va pun cateva intrebari:P

Verisoarei mele.;)) trebuie sa ii vina ciclul uitati fb ei si spuneti-mi cam cat mai are pana ii vine pentru ca ma streseaza sa va pun voua intrebari :| si sa ii raspundeti.de fapt sa imi raspundeti mie pentru ea si bla bla bla:| fb ei e http://www.facebook.com/....../photo.php datii cerere de prietenie daca e sa fie profilu privat;) ca o sa va acc sigur uitati-va la pozele ei si apooii dati-mi mie raspuns;) asa asta a fost prima intrebare...
a doua
decii...am un catel si un papagal...pe catel ar trebuuiii sa il iubesc de fata cu papagalul si pe papagal de fata cu catelll:-? adicaa nu sunt gelosi unii p altii pentru ca de cand a venit in casa catelul.papagalul nu prea mai ma baga in seama asa cum ma baga inainte.adica eu simt ca nu mai ma iubeste.:|:| si eu il iubesc foarte mult si nu stiu ce sa fac sau cum sa fac mai exact. ajutati-ma va rooog:x
si ultima intrebare a 3:D
am 13 anii; D 1.58.45 de kg.:| ma mai inalt:))? sau raman asa micaa:D oriikkm daca ma vezi in realitate sunt mult mai inalta adica par mai inalta de 1.58:D paaa:x v-am pupat si va multumesc pentru rabdareee:X fundiitsaa dulcee:x

Răspuns Câştigător
| oAndyy a răspuns:

Nu avem de unde sa stim cand o sa ii vina ciclul. La fiecare fata vine in date diferite. Cred ca inte 11-14 ani e normal sa vina.
Funda, te rog!

0 răspunsuri:
Întrebări similare