Buna! Pai eu apreciez o persoana sincera; care sa nu fie prefacuta, mincinoasa, falsa; care sa ma placa asa cum sunt; sa nu puna accent pe popularitatea mea in grupul de prieteni; sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt; sa nu ma foloseasca (adica cand are nevoie de mine sa apeleze la mine iar candnu are nevoie de mine sa ma dea la o parte sausa ma jigneasca) sa nu puna accent pe aspectul fizic; sa ma inteleaga... Cum spuneau si ceilalti sa fie amuzanta, vorbareata deschisa dar de multe ori tipurile acelea de persoane (ma refer la persoanele din jurul meu) si-au aratat coltii (adica cum sa-r spune m-ar fi folosit). De obicei eu imi admir aproapele (asta insemnand cei mai buni prieteni (cand spun cei mai buni prieteni ma refer la un max 2) si familia )
Eu admir o anumita persoana pe care o cunsc.De ce? Pentru ca e atat de fericita(persoana, nu conteaza daca e fata sau baiat) pentru ca in ciuda multor probleme pe care le-a avut(de sanatate si depresie) trece prin viata asa frumos.Zambeste mereu si e imposibil sa nu iti vina sa zambesti cand o vezi.E extraordinara! Optimist si fericit-genul meu de oameni in toate privintele.Si nici nu o deranjeaza ce crede lumea de ea, oricum toata lumea o adora.NU poti fi suparat pe ea.
Heii!
Eu admir o persoana care. A fost populara, eu i-am luat locul si cu toate astea vorbeste si ma ajuta cu multe treburi. Mi-a spus ca am ajutat-o foarte mult ca i-am luat locul, pentru ca nu mai suporta. Am fost foarte mirata, insa o admir extrem de mult.
Bafta!
Admir peroanele sincere, cu simtul umorului, vorbarete, deschise, curajoase, ambitioase, increzatoare in fortele proprii...pacat ca doar visam cu ochi deschisi
Buna! Eu admir peroanele sincere,cu simtul umorului,fericite,vorbarete,deschise, sentimentale, curajoase, ambitioase, increzatoare in fortele proprii si foarte romantice.:X
Sper ca te-am ajutat!
Eu o ador pe mama mea...care m-a crescut si muneste din greu pentru ca noi, adica eu si fratele meu sa avem o viata normala...
Reek54 întreabă:
YLLL întreabă:
Doarunaltutilizator întreabă: