anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce filme de groază înfricoșătoare știți? Am nevoie pentru o petrecere unde invitații nu se sperie prea repede, așa că vă rog ca sugestiile să fie cât mai hard.^_^

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

„Territories" (anul 2010), „Wrong Turn 4" (anul 2011), „The Mirrors" (anul 2008), „Little Deaths" (anul 2011), „Rest Stop"(anul 2006), „Exorcismus"(anul 2010), „Uninhabited"(anul 2010), „Final Destination 5" (anul 2010), „The Shrine"( anul 2011), „Blood Night" (anul 2004),„Drag Me To Hell"(anul 2009), etc.
Vizionare plăcută!

4 răspunsuri:
| Lumine a răspuns:

Buna!
Rec 1/2, Drag me to hell, Nosferatu, Exorcistul...

Succes!

| friday a răspuns:

Iti recomand din ce am vazut:
The ring (poestea unei fetite care bantuie o fantana si vietile oamenilor care vad caseta cu ea)
Mirrors (are doua parti)
Shutter (Fotografii bantuite)
13 ghosts (o familie se muta intr-o casa in a carei incaperi sunt tinute captive 13 fantome care vor sa fie eliberate-sunt scene horror)
11.11.11
The grudge
Silent Hill (un oras ars din temelii cu o poveste stranie)
The uninvited (povestea a doua surori.inspirata din "A tale of two sisters")
The shortcut ( o poveste a doi frati. oarecum diabolici)
Road kill (e mai interesant.eu zic sa nu`ti dau detalii findca merita descoperit pas cu pas)
Amusement
The exorcism of Emily Rose (o poveste a unui exorcism inspirata din intamplari reale cu un mesaj de transmis)
Paranormal activity ( e ca si cum ar fi filmat chiar de actorii care joaca filmul.inregistreaza fenomenele ciudate care se intampla in casa lor)
Final destination (are vreo 5 parti dar fiecare are o poveste diferita si nu e neaparat sa le vezi pe toate 5, e vorba despre cum moartea urmareste fiecare personaj in parte si diferitele circumstante in care acestea pot muri)
Saw (scenele sunt macabre, mult sadism, arata cum oamenii au in balanta viata lor si un joc.mortal)
Haunted highway (trauma unui barbat care isi ucide sotia si tot ce pateste in drumul spre lacul in care vrea sa ii arunce cadavrul)

| copiludepresiv97 a răspuns:

The grudge part 1, 2, 3