Buna Sybii
A dezarhiva.nu inseamna a sterge documentele din arhiva calculatorului.ci a scoate din arhiva anumite fisire, jocuri sau filme.de obicei sunt arhivate pentru a ocupa un loc cat mai mic in pc.sau pe un CD/DVD.programele de arhivare sunt : winrar, winzip.ca sa poti dezarhiva si arhiva un fisier sau ce ai tu nevoie trebuie sa ai aceste programe instalate la tine in pc.cum recunosti daca fisierul respectiv e arhivat; simplu.iti apare fisierul acela sub orma unor carticele, iar ca sa il dezarhivezi iti instalezi winrar sau winzip.depinde cu ce e arhivat...pe pc-ul tau apoi dai click dreapta pe fisierul arhivat si iti apar 3 optiuni
1.prima optiune "Extract Files"...se foloseste pentru a putea tuh sa alegi unde ai vrea sa iti dezarhiveze respectivul fisier.
2.a 2 a optiune "Extract here".se foloseste pentru a putea sa dezarhivezi fisierul exact unde se afla si cel arhivat si nu it face un alt subfolder separat cu fisele pe care le contine.
3.a 3 a optiune "Extract to."..se foloseste pentru a dezarhiva fisierul insa iti face un subfoler separat cu toate fisele ce le contine
Cam asta e treaba cu dezarhivatul. sper ca te-am putut ajuta cu ceva
Succes la dezarhivat si numai bine iti doresc, Maryan
REVIn.caci am uitat sa iti dau si link-urile de unde poti descarca cele 2 programe de dezarhivat
1. winrar : http://www.downloadwinrar.org/
2. winzip : http://download.cnet.com/......03164.html
de aici le poti descarca si instala la tine in pc...merg sigur cele 2 link-uri de descarcare.deocamdata parerea mea.instaleaza mai intai winrar si apoi vezi daca este nevoie si de celalalt.
Succes!
Poate insemna si latceva de ex:tu descarci un program de pe net si trebuie sa-l dezarhivezi, adica sa il aduci la forma cat mai complexa pentru ca dezarhivat nu are valoare(winrar)
Inseamna ca iti sterge tot ce ai pus in trecut toate documentele din arhiva din trecutul calculatorului se sterg...
FUNDA plz
Inseamna ca iti sterge tot ce ai pus in trecut toate documentele din arhiva din trecutul calculatorului se sterg!