Poi e clar ca ai inceput sa il placi, sfarsind prin a tine la el destul de mult. Un sentiment frumos, dar deseori ff durerosDesi de multe ori ei nu merita.Deci inseamna ca ti la el si o sa presupun ca tu plangi pentru ca el nu simte acelasi lucru, nu? Oricum asta inseamna.
Hei Melissa! Atunci cand plangi dupa un baiat inseamna ca l-ai iubit u toata inima iar daca nu il mai ai inima tia ramas singura si bantuita de faptul ca nu mai este.Asa-i dragostea
Ca esti o fata care chiar iti pasa de cei din jur.Esti o fire sensibila si sufletista funda?
Il iubesti
si`ti pare rau ca nu il ai langa tine
dar hei.stai lina
nu esti singura care trece prin asa ceva
Buna.Eu cred ca suferi din dragoste.Esti innebunit dupa el dar nu stii cum sa iti exprimi sentimentele tale fata de el.Esti o persoana sentimentala.Pa si succes cu acel baiat si fii putin mai ambitioasa cand e vorba despre baietii incearca sa te bagii in seama cu ei sa sa discutati despre lucrurile lui preferate.Pa si sper sa iti fi fost de ajutorul mesajul meu.
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cine merita nu te va face niciodata sa plangi!
Logic
placere,iubire
Si mie mi s`a intamplat
gelozie,mai bine zis, sau altele.
dar asa e dragostea, n`ai ce sa faci
Inseamna ca il adori si ca il vrei aproape...Si se pune intrebarea de ce plingi? Nu te accepta?