| Norb a întrebat:

Ce inseamna daca o visez pe fosta prietena care imi zice ca nu suntem impreuna, dar care tot ma saruta. Am genu de vise de mult timp. Nu ca nu mi-ar placea dar de fiecare data ii altceva in alt loc alte intamplari. Macar in vise sa o am. Multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| Resource a răspuns:

Nu te mai gandi atat de mult la ea thinking Cred ca te gandesti in mod obsesiv la ea,si nu e bine pentru tine. Ai sa crezi ca esti cu ea si in realitate,nu vei mai deosebi visul de lumea reala,in concluzie o sa fie si mai rau petru tine. Ai sa suferi foarte mult. Iti recomand sa iti faci o prietena,numai asa ai putea sa uiti pe acea fata happy Distrati-va amandoi, mergeti in parc, fa toate lucrurile acestea doar sa o uiti happy

3 răspunsuri:
| Resource a răspuns:

thinking Se pare ca te gandesti tot timpul la ea,iar in subconstient tu esti cu ea,totul este frumos si roz,stiind ca in realitate nu este la fel, ti-ai creat propria ta lume, esti fericit in '' lumea viselor''

| Beibiiii a răspuns:

Buna! Inca mai tii la ea si iti doresti sa mai fiti imreuna. O visezi noaptea pentru ca, probabil adormi cu gandul la ea.happy

| Norb explică:

Si ce as putea face in legatura cu asta?