anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ce inseamna de ex sa va spun.am un fost coleg din generala care tot ii zicea unei foste col de ale mele ca sunt frumoasa. iar cand am trecut la liceu mi-a dat sms ca ce mai fac si daca vreau sa fiu pr cu el insa eu am rasp negativ deoarece nu vreau sa imi fac prieten consider ca mai incolo e bine.acum cateva zile acest baiat i-a cerut id-ul meu unei prietene si a vb cu mine p mes si a zis el tot asa frumoasa esti? insa eu nu am zis nimic. ce parere aveti despre el? si de ce imi tot zice ca sunt frumoasa? in moment ce eu i-am refuzat prietenia cu el...rasp rapid

Răspuns Câştigător
| Ştrumf_3960 a răspuns:

Este un pic cam visator.
Din moment ce tu l-ai refuzat ar fi trebuit sa se dea batut si atat. Dar cum el continua, ceva e in neregula. Ai face bine sa nu il mai bagi in seama. Poate dupa ceva timp va inceta. Ciudat baiatul!

1 răspuns:
| cuvant a răspuns:

El o sa continue sa te tot intrebe ca vrea sa fie cu tine pentru ca isi doreste acest lucru. Eu zic sa fii tare si sa nu renunti. Nu stiu cati ani dar iti sugerez undeva pe la 16-17 ani e varsta potrivita sa ai o relatie cu un baiat. (ma refer sa fii impreuna cu cineva)
Sunt complimente ce le fac baietii fetelor. Nu zic ca esti sau nu frumoasa ca nu te cunosc dar daca iti mai spune... raspunde-i frumos si spui "multumesc si apreciez cuvintele tale"