Expresia asta, nu are un inteles fix, fiecare il interpreteaza diferit, eu stiam ca se foloseste atunci cand ai vrea sa spui ceva de genul:hai pa si sa nu te mai vad.Nici eu nu-i stiu chiar bine sensul...
Oricum, ar fi bine sa nu folosesti expresii carora nu le cunosti intelesul.
Pa si pussy pai pussy in romana inseamna pusi(pupic)...adica expresia asta inseamna pa si pusi(sarut)
Pa si pussy pai pussy in romana inseamna pusi(pupic)...adica expresia asta inseamna pa si pusi(sarut) deci merit funda?
Poi uni il folosesc de ex. ca un fel de jignire muta, adica,, pa si pusi" ceva gen,, du-te dracu" sau cv de genu.
Pussy mai inseamna si pisica sau, mai exact, pisoias, asa ca poti sa o iei si ca pe un alint...depinde de persoana care te saluta
O expresie folosita foarte mult in perioada comunista, pusi insemna pupic pe vremea aia, nu are nici o treaba cu "pussy" din vremea aia. Cel mai bine s-ar traduce in ziua de azi cu "Adio fratioare! Mi se rupe de chestia asta!". Un alt exemplu sugestiv, intr-un cantec vechi al formatiei Fara Zahar, emigrantul care pleaca la munca in Italia zice cu sictir: "pa si pusi Romania!". Cred ca am clarificat cam ce inseamna pentru voi tinerii din ziua de azi expresia asta misterioasa
5SOS întreabă: