| BloodyChocolate16 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi prietenia adevarata?(Daca nu va suparati povestiti).big grin
Dau FunditsSsa:*

Răspuns Câştigător
| micutadhampir a răspuns:

Depinde de fiecare persoana in parte, ce asteptari are. Unii isi doresc sa aiba cu cine sa discute, iar acelasi care stie sa il asculte mai bine ii e prieten adevarat. Altii ii considera adevarati pe prietenii care le pot oferi ajutorul invariabil. Pentru mine personal, prietenii adevarati sunt cei care stiu ce vreau sa spun chiar si atunci cand tac, sunt cei care pot cu o singura vorba sa imi faca ziua mai buna, care stiu sa ma incurajeze cand imi e greu, dar si sa ma certe cand gresesc si care ar face pentru mine tot ceea ce si eu sunt gata sa fac pentru ei. Si sunt foarte, foarte putini.

2 răspunsuri:
| TSO7 a răspuns:

Prietenia adevarata reprezinta pentru mine relatia dintre doua persoane care au incredere deplina una in cealalta, se ajuta reciproc si intre care nu exista invidie, gelozie.

| Isaac a răspuns:

Inca nu am avut o astfel de prietenie... Dar cred ca ar trebui incredere deplina, sa nu te vorbeasca pe la spate si sa fie alaturi de tine si la rau si la bine.

Întrebări similare