Aveam ora de la 13 la 14 cu secretarul
Si intra asta in clasa, ne pune sa facem o reclamatie catre OPC ca nu stiu ce.Vine apoi pe la jumatatea orei, ne cere alea si se uita peste ele.Numai una corecta(a mea), si incpe si zice ``ba voi ati facut vreodata scrisoare? ati trimis vreo scrisoare?``
si ne ia pe rand:``tu cui ai trimis?``-``matusii don` profesor``
``varamii don profesor``
``lui tata don profesor``
si ajunge la ultima banca. face unu ``lui MosCraciun``)
halal de elevi de clasa a8-a, ultimu de groaza
Îmi amintesc cu placere de o intamplare deosebita. Eram in pauza si intamplator am prins o cioara. Am legato de picioare si am asezato in banca la un coleg. Urma ora cu profesoara de chimie, care era foarte severa. În timpul orei, cioara a inceput sa carae, sa bata din aripi. Profesoara a ramas uluita si si-a luat catalogul si a plecat in cancelarie, era foarte nervoasa si se inrosise la fata. Ce a urmat e lesne de inteles, note scazute la purtare si o amintire pe care nu o pot sa o uit.
Eram in pauza.Si vine un coleg de-al meu cu un afis cu "nu deranjati!" si sub era o imagine cu un tip si o tipa intr-o pozitie de sex.Si ne vine noua minunata idee de a lipi afisul pe usa de la clasa. Aveam latina, profesoara fiind foarte stricta. S-a sunat de intrare, ne-am asezat in banci, vine profa si incepe sa urle. A plecat dupa director, noroc ca nu era in scoala
Eu aveam chef de plimbat si m-am urcat pe catedra si 2 colege m-au tras cu ea pana la usa si au vrut s-o ridice cu mine s-o scoata pe hol.numai ca.horror.m-am trezit jos pe parchet.eu eram in pozitia de somn pe catedra. pur si simplu s-a rupt iar colegii erau pe jos de ras si se uitat la mine cum stateam intinsa pe podea si nu mai stiam ce sa fac sa ma ridic sau nu
oricum era din pal facuta si veche dar tot am avut nota scazuta la purtare