Citatul nu este prea logic pentru ca exista sentimente diferite pentru diefrite persoane. Nu poti compara dragostea pentru persoana de langa tine cu dragostea pentru familie sau pentru prieteni si asa mai departe
Nu prea are logica.Pentru ca poti iubi doua persoane, si automat sentimentele se pun in balanta.Pe cine iubesti mai mult de fapt?
Totusi fiecare avem sentimente diferite fata de persoanele din jurul nostru, si fiecare are partea lui din inima noastrá.
Cred ca se refera in dragoste. Adica sa spunem c-am iubit 2 fete extrem de mult, dupa care am plans, am suspinat, am suferit, am suras, am zambit, am fost fericit. Nu pot stabili la care din ele am tinut mai mult fiindca amandoua mi-au furat dragostea si respectul meu. Deci, nu poate exista o balanta. Insa, exista sentimente diversificate. De exemplu, pot sa pun in balanta sentimentele care le am pentru. cineva care iubesc, si pentru cineva pentru. care port doar sentimente de atractie, de atasament. So, afirmatia nu e concludenta in complexul ei.
Buna
sentimentele nu sunt niciodata aceleasi si difera de la persoana la persoana...sa-ti dau un exemplu... daca ai fost cu un tip multa vreme si l-ai iubit din tot sufletul...desi vrei sa crezi ca pe "urmatorul " il vei iubi mai mult...nu este asa ...il vei iubi doar altfel... dragostea ne joaca feste...
Dianaaa97 întreabă:
anonim_4396 întreabă: