anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:* ce mai faceti:*? Am si eu o problema "sentimentala" sa ii zic asalaughing. Weekendul trecut am iesit cu 2 prietene pe afara si atunci au mai venit 2 baieti, sa ii spune-i celui pe care il plec x.Asa si chestia este ca de atunci vb pe mess etc insa azi de dimineata m-am apucat de nebuna sa ii zic la telefon ca il plac laughing si dupa 2-3 ore cam asa ne-am vazut, si chestia este ca nici nu ma baga in seamastraight face. Adica nici buna nici nimicstraight face. Ma rog atunci erau cu inca 3 fete si mai multi baieti si statea de vorba cu o fata din cele 3 dupa care ceilalti au plecat si am mai ramas eu cu baiatul asta, a mai venit inca un baiat y si cea mai multa prietena.Ma rog pe langa faptul ca y se dadea la prietena mea etc laughing si baiatul asta x avea intentia sa ii zic asa sa vina langa mine, sa zic asa sa il imite pe y insa tot la distanta statea fata de mine fata de ziua cand ne-am vazut prima oara. Dc credeti ca a inceput sa ma evitestraight face? Nu am facut bine ca i-am spus ca il plac:-s? Sunt incepatoare la chestia cu relatiile etclaughing. Si inca o intrebaresigh ce as putea face sa-i atrag atentiasad? Sunt cam rusinoasa, adica cand m-a apuca sa vorbesc sa etc nu mai sunt chiar asa de rau doar ca azi ca am fost multi acolo unde am fost am fost foarte tacuta straight face si cand am ramas doar noi 4 mi-am mai revenit dar tot nu vorbeam cu el nu nimicstraight face. Sper ca ati inteles ceva din povestioara asta si mi-ati putea da si mie un sfat:*. Multumesc mult si dau funda celui mai bun raspuns>big grin

3 răspunsuri:
| Dragonboy a răspuns:

Probabil ca nu simte acelasi lucru pentru tine sau ii place de altcineva! e posibil sa te si testeze! tu ar trebui sa renunti la inhibitii si sa incerci sa intri in cat mai multe discutii, sa vorbesti si sa te desfasori sa vada ca esti increzatoare in tine si ca ai tupeu.

| SunnyFlame a răspuns:

Nu ai facut prea bine ca iai spus asa din prima
trebuie sa vezi si tu ce reacti mai are cu tine.
sai atragi atenti oh go on da.te la altubatting eyelashes...si daca simte ceva pentru tine.iti vei da seama
sau cand mai iesiti fa tu primul pas si intreaba-l ce face
daca nu reactioneaza nici cum mai bine las-o balta...
e posibil ca tea evvitat deoarece e mai rusinos sau timid...
bafta

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Pai unii baieti dupa ce le spui ca ii placi raman mai distantati deoarece poate nu te place, si atunci cand mai vb cu tine tu crezi ca vb doar ca te place. Nu-l mai baga nici tu in seama.
O sa vezi ca el o sa vina la tine.
PaPa PUp big hug sccs.