HA HA HA! in generala prin cls a 7 a parca eram pe scara profesorilor si jucam "atinsa", si eu mai idiot mi am luat adidasul si am aruncat dupa unu in gluma si el copil destept a dat cu piciorul adidasului meu si a picat printre scari nu stiu cum si a cazut la etajul 1 in capul UNEI PROFESOARE! am mers descult sa mi recuperez adidasul care era in cabinetul directurului ( am avut noroc ca se grabea la o sedinta si nu mi a restinut numele) i am explicat ca am cazut pe scari TEATRU LA MAXIM si mi a intrat piciorul printr e scari si asa mi a cazut adidasul, acum primsc si eu funda aia?
Pff...
Am lipit creta de tabla la profa de mate...
La ora de romana am plecat in laboratoru` de info
Am sunat`o totsi pe diriga si i-am spus ca totsi ne-am rupt piciorul
i-am deshurubat scaunu la profa de geogra
i-am spus la profa de muzica sa treaca peste pragul ushii dar sa ridice cat de mult poate picioarele [avea fusta scurta si s`au cam vazut chilotsii]
La baie, am adus shampon si spumant de baie si am facut pe acolo numa spuma
Pe wc am pus o folie de plastic si cand cineva a vrut sa`si faca nevoie. Surprizaaaa! Urina peste tot
Pe jos in clasa am pus numa foii mototolite
L`am facut pe un coleg sa creada ca are halucinatsii, ii tot schimbam scaunu si bank, si ghiozdanu`
si mai multe :X
Desi sunt fata jucam lapte gros cu baietii prin clasa sau chiuleam cu totii in orele de economie si mergeam la baraj sa facem poze iar apoi i le artam profului sa ne dea cate un 10 pentru ele, o data am adus zeama de varza si am udat buretele am sters tabla si am udat florile...foarte tare
iKivy întreabă: