| Pe Bebelina O cheama DaNa baai a întrebat:

Ce parere aveti de fetele care vorbers murdar, nu ff tare, dar destul, care sunt rebele, mai vagaboante asa? Sau preferati una cuminte?

9 răspunsuri:
| MonkeY a răspuns:

Pai eu prefer una nici vagaboanta si nici chiar asa de cuminte... una asa de treba cu sentimente...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place sa fie indrazneata(cu mine), foarte fidela si un prieten extraordinar. Cea mai buna combinatie. Si sa vorbeasca si ceva mai murdar, in timp ce eu cu ea... Dar sa nu vb urat, in viata de zi cu zi, adica sa nu ma faca de cacao, sa zica lumea ca nu are educatie. Sa stie sa se poarte, deci, ca doar de-aia a avut parinti, bre! Nici foarte cuminte nu e buna, ca te plictiseste, mai bine cumintzica decat foarte cuminte. :-P
Sau, ma rog, sunt fete foarte cuminti, care s-au "dat pe brazda" cu baiatul potrivit pentru ele.

Acum trage concluzia, ghici ciuperca ce e?
Succes!
:-x

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu îmi plac tipul ala de fete. Când le văd sincer mi se par neîngrijite. Comportamentul feminin, feminitatea e ceva important, dacă fetele vorbesc murdar ce să mai aşteptăm de la băieţi?

| gynutza_5762 a răspuns:

Io nu-s de nici un fel. sun intre, dar daca e vorba safiu iritata injur d.chatterbox hai ca nu vreau sa vb despre mine

mi se par de treaba daca stii cum sa vb cu eletongue

| anaid a răspuns:

Sunt fata dar... pot sa raspund si eu nu?batting eyelashes
Pai daca asi fi baiat cred ca asi prefera o fata inteligenta, cu un vocabular adecvat si putin rebelahappy

| Nimeni a răspuns:

Sunt fata, dar sincer cand aud o persoana feminina vorbind murdar, sau injurand imi da o senzatie ca vrea sa impresioneze prin "vocabularul" ei. Foarte urat din partea unei fete sa injure, sau alte chestii de genu'...[parerea mea.]

| Razvan a răspuns:

Sunt mult prea barfite genul asta de fete. E de admirat totusi faptul ca nu apleaca urechea la ce zice lumea despre ele si merg mai departe cu capul sus. Daca cuminte egal mironosita egal cu doua fete atunci nustraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine sa fi fata serioasa si cuminte.Se vor cauta din astea cu multe lacrimi din partea baietilor

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Le displac și încerc să le evit. Mi se pare de prost gust ca o fată să fie rebelă, mi se pare o jignire față de sexul feminin și inclusiv al limbii române. Cât despre fetele educate dau dovadă de inteligență, educație, bun simț, îngrijire și feminitate. Și eu le respect pe aceste fete.