Prietenii? poate cunostine,amici, un prieten este cel care e langa la greu, ghici cati sunt langa tine la greu? prieteni sunt buni la distractie, bautura, chefuri etc
Prietenia este e cel mai important lucru pe care il au oamenii. Fara prietenie, nu am putea fi fericiti. Intotdeauna vei gasi prieteni, dar nu iti dai mereu seama cine iti e prieten si cine nu, de aceea, se ajunge la despatire. Bafta!
In primul rand prieteni nu poate fi descrisa, fiecare om stie ce este prietenia pentru. el. Cat despre gasitul prietenilor, exista aplicatii de anonymous chat care te pun in legatura cu o persoana la intamplare, dar tpoti sa alegi categoria de varsta si pasiun etc. Deasemenea ai putea sa mergi la evenimente in domeniile care te intereseaza. good luck
Bună! Mă bucur să văd că mai sunt şi persoane care ştiu socializa. Este ok că eşti deschisă în legătură cu noile prietenii, dar te sfătuiesc să nu te avânţi foarte tare în ele. Mai întâi asigură-te că acea persoană merită în totalitate fidelitatea şi prietenia ta, nu ţi-ai dori să fi bârfită pe la spate. Şi în legătură existenţa acesteia, sunt ferm convinsă că există şi va exista mereu atât doar că nu ne dăm noi seama. Generaţiile se schimbă şi oamenii la fel dar asta nu înseamnă că trebuie să fim catalogaţi toţi drept nişte perosane în care nu poţi avea încredere. Aici depinde de la om la om! Prietenia constă în secrete, lucruri pe care doar prietenii le ştiu despre tine şi în momente fericite care te fac să te simţi în largul tău lângă acea persoană!
Îţi urez mult succes!
Heii...sincer nu stiu daca prietenia ar putea fi descrisa deorece fiecare simte altfel insa in ziua de azi nu prea cred ca mai gasesti asa la orice pas un prieten...sunt destul de greu de gasit si daca ar fi dupa mine prietenia ar fi descrisa prin simplele cuvinte: Prietenul se gaseste la bine si cel mai mult la greu! Iti doresc mult noroc!