| ŁøRik a întrebat:

Bună)
ce parere aveti despre acest site, TPU? cum vi se pare?
mie imi place mult acest site, foarte multe lucruri utile gasesc, chiar ma ajuta mult. Dar totusi, are si un dezavantaj, care mie cel putin imi displace. Chiar nu-i inteleg pe unii oameni, de ce scriu fel de fel de intrebari legate de viata personala sau ceva chiar iesit din comun? Totusi, viata ta trebuie sa fie reala, nu virtuala, si chiar daca ai niste probleme adreseaza-te pe la cei dragi, dar nu repede trebuie sa le postezi aici. Si pina la urma, intrebi niste persoane pe care nici nu le cunosti (majoritatea), cum poti sa-i impartasesti secretele (de exemplu) nistor persoane necunoscute, si inca mei ales pe net?
Viata e reala, nu virtuala, si nici ca un joc la calculator. Traieste ceea ce ai linga tine, alaturi de cine esti! happy
P.S. Ma rog, asta-i parerea mea. Expunetiva parerile voastre mai jos happy

Răspuns Câştigător
| pefelie a răspuns:

Referitor la asa-zisul dezavantaj pe care-l vezi tu, as vrea sa ti-l comentez putin.
Sunt persoane care nu au curajul sa se deschida in viata reala si cauta ajutor la "necunoscuti" tocmai pentru ca si ei sunt niste "necunoscuti" si poate asa li-se rezolva si lor problemele fara sa se faca de ras in realitate. Ei vad TPU ca pe un inger nevazut care-i mai scoate din impas fara ca ei sa se faca de ras.
Eu personal nu vad acest lucru un dezavantaj si chiar de aceea mi-am si creeat acest cont. Sa pot ajuta aceste persoane cu propriile-mi cunostinte, experiente de viata in problemele lor pe care le intalnesc.
Nu am nimic impotriva ca desi ii ajut raman pentru mine niste "anonimi" atata timp cat ma gandesc ca exista poate si alte persoane cu aceeasi problema si cautand pe internet gasesc sfatul meu si poate chiar le este de folos unora.
Per total acest project: "TPU" mi-se pare ceva uluitor gandit de o persoana fascinanta care probabil a intalnit aceleasi probleme ca noi si s-a gandit cat de util ar fi asa ceva oamenilor. Iar pe aceasta cale ii multumesc ca ne-a oferit oportunitatea sa ne ajutam reciproc.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fel de fel de întrebări postate la mișto!
Pa, pa.

| DemonvsAngel a răspuns:

Foarte tare!

| DemonvsAngel a răspuns:

Cel mai bun loc sa gasesti informatii

| baddgirl a răspuns:

Hey,
In mare parte sunt de acord cu ceea ce ai zis tu, dar multe persoane nu au cui sa povesteasca o intamplare mai neplacuta si atunci apeleaza la straini pentru ca acestia nu-i judeca.Un prieten real, este rar in ziua de azi, si tot mai multi gasesc diferite locuri unde se pot descarca sufleteste si cer sfaturi, in ideea ca cel care ii raspunde vorbeste din experienta.In cazul in care sfatul dat nu este unul bun, persoana aflata in dilema nu este obligata sa-l si ia in considerare, dar sa stii, conteaza foarte mult o a doua parere cand nu ai cu cine sa vorbesti, te face sa privesti altfel problema.La partea cu intrebarile postate aiurea sunt de acord cu tine.Multi pun intrebari pentru ca le este prea lene sa caute singuri raspunsurile, sau doar din lipsa de activitate tongue

| ŁøRik explică:

Dar chiar sunt niste persoane prea deschise anonimilor, mai ales cind pun niste intrebari in legatura cu ceva intim, mai ales corpului persoanl, de exemplu. nimic cu sens.

| Snejok a răspuns:

II foarte soopere acest site
Dar in legatura cu intrebarile legate de viata personala cred ca na-i dreptate fiindca poti primi raspunsuri, sfaturi foarte bune ce-ti sunt de ajutor.

| robyD a răspuns:

Foarte bun site-ul asta"TPU" si sincer nu-i inteleg pe cei care pun, foarte multe intrebari stupide big grin