St faini ochelarii:p
cool!
normal ca i-as lua pe strada, darf cu conditia asa imi stea bine cu ei
Sunt superrrr...mie una imi plac nu cu lentila transparenta cu una negra asa am si eu ochelari dar cu lentila neagra si sa stii ca is ffff favorizati prin scoala)) deci da mie imi plac:X
Mie mi se par super ok.parerea mea. stiu ca nu sunt de vedere, dar iti ofera un alt look. sa zic mai cool,cu toate ca nu.mi place cuvantul prea rau. deci majoritatea poarta. si asortati la oo tinuta,cei care te vad trecand pe strada,si sunt in cunostiinta de cauza,vor crede ca esti o persoana in pas cu moda. asta e prima mea parere cand vad asta. plus ca si in videoclipuri,nu se ezita sa fie purtati.mie mi se par draguti, cu stil, si da: i.asi purta pe strada cu drag :X
Da.Si Justin Timberlake,Justin Bieber, StarChild, Little Shean si altii poarta ochelari din astia. Funda?
Sincer, sunt la moda, dar daca nu iti sta bine cu ei, nu vad rostul de ce i`ai cumpara, ca poate la unele fete/baieti, le sta bine si la uni nu. Bafta.
Mie una imi ajung ochelarii mei de vedere, i-as purta, poate daca as avea cu ce vestimentatie sa-i asortez. Conteaza si tunsoarea si imbracamintea
am vazut ca se poarta foarte mult, vad des persoane, mai ales fete imbracate funky si purtand ochelarii aceia.
Cred ca ai vazut si u ca sunt multe persoane care au poze pe Facebook /hi5/myspace cu astfel de ochelari
Sunt neobisnuiti dar sunt draguti
Da! I-as purta pe strada! Asta este moda, P.s:Am si eu o pereche la fel, numai ca rama este roz! Toata lumea mi-a admirat ochelarii.:*! Sunt la moda, poarta-i linistita.>:d
anonim_4396 întreabă: