anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
ce parere aveti despre baietii frumosi care se pun cu fete urate, mincinoase, lingusitoare si penibile?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Degeaba-s frumosi...

12 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

O părere foarte proastă. Nu ştiu dacă te-ai referit la băieţii frumoşi în ''interior''. Cum adică se pun cu ele? Adică, când se află într-un conflict? Astfel de prinţese trebuie ignorate, nu să te pui cu ele că eşti tu mai tare.

| noris1998 a răspuns (pentru FemeiaPisică):

Nu laughing ma refeream in relatii
in zona mea asa se spune laughing
si in interior dar cred ca mai degraba in exterior
Mersi de raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alta fata care se oftica " ca modelul din clasa nu o baga in seama, of of

| MskDesign a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca sufera de frumusete si nebagare de seama.

| anonim_4396 explică (pentru MskDesign):

Aia credeam si eu dar acum sunt sigur. Am mai dat peste o intrebare asemanatoare a ei. cred ca se oftica ca modele nu o baga si pe ea in seama, le baga numai pe alea care se ofera pe tava. haios nu ai ce-i face.

| noris1998 a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna! Nu ma cunosti, poti spune multe despre mine, dar era doar o constatare de a mea facuta de o perioada buna happy Nu ma oftic, nu asta era problema ...eu doar am intrebat un lucru si nu este vorba de nici un model care nu ma place sau asa, ci pur si simplu am vrut sa vad si gandurile altora in legatura cu constatarea mea happy si nu ii neaparat o fixatie, este ceva cu care ma intalnesc zi de zi. Iti doresc o seara frumoasa!

| lBroken69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu cred că se oftică că nu-i populară, şi n-are un prieten dinăla cu figuri.

| lBroken69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu îi duce capul. Punct.

| anonim_4396 explică (pentru noris1998):

multe fete am vazut pe aici, ipocrite. "vreau un baiat care sa ma iubeasca" dar nu zic, daca nu arata ca Brad Pitt tot degeaba. am crezut ca esti la fel. Daca vezi un baiat "frumos" ( pentru tine ) cu una "urata" poate aia ii place ca nu se crede cine stie ce superioara, dar daca e proasta facuta gramada, sigur sta cu ea doar pentru sex

| noris1998 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vreau nici un baiat care sa ma "iubeasca" laughing dupa cum am spus era doar o întrebare happy si va mulțumesc pentru opinile voastre sincere... happy

| noris1998 a răspuns (pentru lBroken69):

De unde sti ca nu is populara? laughing nici nu ma cunosti, caci daca ai face-o nu ai mai spune asta laughing de unde sti ca nu am prieten? laughing daca am remarcat pur si simplu un lucru asta nu înseamnă ca tânjesc dupa atentie sau ca nu am pe nimeni laughing buna asta laughing

| anonim_4396 explică (pentru noris1998):

"De unde sti ca nu is populara? laughing nici nu ma cunosti, caci daca ai face-o nu ai mai spune asta" - Atunci te oftici ca le baga in seama pe cele nepopulare si pe tine, care esti populara, nu.

Întrebări similare