Buna,
Din cate stiu, aceste bauturi cu 0 kcal sau cu foarte putine calorii nu ingrasa ele insele, dar te vor face sa mananci mai mult. Eram foarte interesata de acest subiecta acum cam 2 ani si din cate am inteles atunci cand consumi ceva, corpul tau asteapta resurse energetice pe care sa le consume. Tu practic nu ii dai nimic. Prin urmare el va conserva mai mult, va consuma mai putin. Altfel spus, te va face sa consumi mai mult si chiar daca te abti si incerci sa mananci normal/putin, corpul tau se va 'educa' sa depoziteze mai mult si sa consume mai putin. Cu alte cuvinte in final tot te ingrasi.
Am alflat mai mai bine bei cola normala (si o cantitate mai mica) decat cola 0, cel putin pe termen lung.
Daca vrei sa scapi de calorii, cel mai bine fa sport. Gaseste o activitate fizica care sa iti placa si asa nici nu iti vei da peste cap organismul.
Mai bine n-ai bea, nu doar pentru faza cu silueta, dar nu e buna deloc pentru organism, sanatate etc.
Gandeste-te ca Cola provine dintr-un medicament, s-a vandut ca medicament o perioada de timp. Suna la fel de gustos?
N-are calorii, nu ingrasa si nici nu te face sa mananci mai mult.
Dar are un gust extrem de neplacut (dupa parerea mea, care beau multa Coca Cola normala).
Ca sa-o faci mai acceptabila trebuie s-o bei foarte rece. Si cand e foarte rece, cumva te pacaleste, creierul are impresia ca bei Coca Cola normala.
Daca cumva ai lasat-o descoperita si nu mai are acid, e posibil sa iti vina direct sa vomiti cand o bei.
In schimb - e foarte buna pentru perioadele (limitate) cand esti la dieta. Fiindca din start ai taiat toate caloriile de la Coca Cola normala si iti atingi obiectivul mai usor.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă: