nu conteaza... fiecare mai greseste dar astia... te dezamagesc complet
ii urasc...
saw cand ii mai vad prin parcuri[ vb de cocalari] cu ochelari saw gulerul ala intors se duk la agatat :-&
au impresia ca asa vor agata p candva?
Pe mine una ma amuza
Imi face o placere diabolica sa corectez greselile elementare de gramatica scuzate prin niste emoticoane puerile
Mamaaa, deci pe mine ma amuza la maxim. sa ii vad pe ei care spun numai injuraturi, care poarta ochelari de soare si in pat, au id-uri de mess de te doare mintea.deci cocolarii chiar cred ca le sta bine cum se imbraca cumvorbesc dar sunt. lipsiti de bun gust pe cuvant. eicred ca aasa o sa cucereasca fetele dar ele isi bat joc:p iar pipitele astea de mana I sa gasestipe toate drumurile, de la valea oltului pana in ditamai scoala privata. TOATE o sa ajunga niste stricate delea care intind mana si zic``multumesc.``
Cocalari si pitipoance vezi peste tot. E rau sa fi si asa. Mai ales sunt unii ce se imbraca in trening, adidasi si ochelari se soare. Cand am fost la disco am murit de ras cand i-am vazut pe unii. Nici macar ochelarii nu si dadeau jos. Ce oameni . Dar nah, asta este. Fiecare are dreptul la viata lui in care este asa cum vrea.
Păi no la fiecare ce le pote capul.Inculţi/te şi needucaţi/te.Nici măcar ce 7 ani de acasă nu îi au.Mari grozavi ca au Dacie 1310 cică tunată cu spoilăre de la second, vopsite cu şpray de la chinezi9de ăla care îi mai ieftin) şi cu ceva colante de flăcări cumpărate de la orice produs 10 lei . A şî le mai urlă manelele la maxim pe drum.Jenant...
Vrei sa critici cocalarii si pitipoancele. Iata am gasit un site nou www.bombonica.ro. Nu iti va parea rau