Eu sunt de parere ca sunt cazuri rare in care o fata frumoasa sa mai fie virgina la varsta asta. De obicei apare unul mai cu tupeu si le vrajeste. Si isi pierd virginitatea de la 15-16. La 17 mai sunt sanse dar la 18 e greu de crezut. Mai degraba sa cunosc o fata draguta care e virgina decat sa fiu cu dama de companie a nu stiu carui cartier. Nu am de ce sa reprosez unei fete ca e virgina. Mai degraba e ceva pozitiv in ochii mei asta.
Ce conteaza daca e virgina sau nu ca tot fata ramine. O scoti tu din verginatate si totul merge mai departe.
Nu conteaza daca e virgina sa nu sa fie buna la suflet ca acolo este important
imortant ii ca interiorul sa fie de aur :X exteriorul nu-i asa de important
eu as alege o fata care are suflet bun si chiar daca nu-i asa de frumoasa ca degeaba ii frumoasa si nare suflet bun si isi bate joc de tine si nu te iubeste cu adevarat numa te foloseste
Pentru mine sa fiu sincer...acest lucru nu conteaza. pentru mie e indiferent.eu unu as vrea sa te cunosc'
Mai exista asa ceva?UNDE
Bravo lor.Sa fie naiba cu grija pe cine aleg pentru marele pas, ca oricat de desteapta ai parea tot te prosteste unul.Mai devreme sau mai tarziu.De preferabil mai tarziu
Foarte frumos. Bravo lor; si eu fac parte din categoria asta ...deocamdata vara asta nu se stie norocul meu ca mi-am gasit un baiat super. Ma iubeste( de vreo 2 ani asa) il iubesc deci, de ce nu?
Eu cred ca da. Bravo lor!
In primul rand : cand vezi o fata frumoasa, ce conteaza daca e virgina sau nu, ca doar nu stii daca e virgina din vedere.