Nu ma intelege gresit, chiar daca sunt fata!
Mi se par simpatice.
Fiecare fata e frumoasa in felul ei. Nu poti spune ca iti plac de exemplu brunetele. poate e bruneta dar la fata, arata vai mama ei... asa si cu fetele minione. De multe ori acest lucru e bun pentru ca poti purta tocuri inalte
Uite sunt fata, intr-un fel ma simt micuta.Nu stiu in ce categorie sa ma incadrez la 1, 63 17 ani.Am crescut 2 cm in vreo 4 ani.As dori sa am cel putin 1, 70.
Si eu sunt miniona, nu trebuie sa fi complexata, eu nu sunt deloc.Baietilor le place asta, cel putin toti pe care i-am intalnit eu
Minionele sunt cele care sunt mai scunde. La asta se referea.
Scuze am vrut sa scriu miniona dar ma gandeam la altceva si am scris minora.
Ahaaaaaa mersi
Pentru ce?
Pai nu stiam ce inseamna minona...)))
Scuzee,m-am uitat la intebarea la care ai scris dupa ce am postat raspunsul.
Da,cea mai buna prietena a mea e minioana si nu vad problema atata timp cat e om!
Si eu sunt miniona si mi-e bine asa. Miniona, miniona, dar depinde si cum arata. Daca e grasa, iti dai seama ca e oribila, daca are talie si forme...Normal ca poate fi placuta(eu una ma simt bine in pielea mea)!
Nu te suparata ca te intreb cati cm ai? nu stiu eu sunt putin complexata
Am 15 ani! Intotdeauna am avut prieteni baieti, am stat, am crescut intr-o gasca cu baieti, am avut intotdeauna propuneri si mi-a fost bine! Cunosc minione care au probleme pentru felul lor de a fi si a arata! Nu depinde doar de inaltime! Stai linistita, cine te place te place asa cum esti!
Si eu sunt admirata....de multa lume.dar incep sa ma aceept asa cum sunt:* te pup nu mai bine!
Iubibila01 întreabă:
RozRosu întreabă:
DyDy_3450 întreabă: