Trebuia sa se faca mai demult asta.Acum intrebarea ar fi de la ce clase sa inceapa? Ca cele de 12-13 ani deja stiu si practica.Ar trebui sa fie un profesor-psiholog.Si sa se implice mult in a le explica fetelor cat si baietilor riscurile la care se supun de cand isi incep viata sexuala.Si eu sustin ideea, doar ca pare cam tarziu pentru asta.
Iti raspund cu o intrebare, Daca sar introduce cati ar lua in considerare aceste lucruri? Da ar fi o idee buna dar nu cred ca ar schimba prea multe sau pe prea multi.
Ar fi foarte utila o astfel de ora pe saptamana, sa stie si ei la ce riscuri se expun.
Cred ca tot timpul mi-am dorit sa se intample asta nu pentru mine ci pentru celelalte fete care am vazut ca sunt destul de debusolate in legatura cu o viata sexuala responsabila... un profesor calm, rabdator si deschis le va spune esentialul si astfel s-ar preveni multe accidente( dupa parerea mea in loc de tehno, muzica, optional sau alte aberatii educatia sexuala ar fi mult mai apreciata )
Si asa la orele de dirigentie nu se face mai nimic.Sa scoata orele astea si sa introduca educatia sexuala
darwinbowie întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă: